scroll down
Arrow
MENU
14:20 | December 30, 2015

PICTORIAL | NEW YEARS SMOKEY

Make-up tutorials
tut30dec

1. Lägg primer
2. Mätta primern med svart skugga på hela ögonlocket
3. Rama in ögat med svart kajal

/Apply a primer and put a black eyeshadow on the whole eyelid. Use a black eyeliner around the whole eye and in the waterline

tut30dec1

4. Sudda ut den svarta skuggan med en fluffig pensel
5. Lägg glitter på ögonlocket och under ögat
6. Lägg en eyeliner

/Blend the black eyeshadow with a fluffy brush, then add some glitter on the eyelid and under the eye. Apply a liquid eyeliner.
tut30dec2
7. Böj och måla fransarna med mascara
8. Avsluta med lösögonfransar

/Curl your lashes, apply mascara and at last, apply some false lashes.

15 Responses to “PICTORIAL | NEW YEARS SMOKEY”

 1. Sanna on

  ååå om man ändå lyckades få till de där sådär snyggt hahah det ser väldigt enkelt ut på guiden men jösses va svårt jag har att få till övergången från så mörka skuggor fint

  Reply
  • linda hallberg on

   Prova att sudda med en ljusare skugga i globlinjen som du sedan suddar in den svarta i 🙂 tekniken jag gör är “fel” enligt många. Men det är så jag tycker det är enklast. Lycka till 🙂

   Reply
 2. Emilia on

  Hej, laddar inför en nyårssotning så uppskattar pictorieln! Tänkte fråga kring en annan produkt jag har för mig du testat, nämligen Exuvience HydraFirm. Jag har använt den ett par dagar nu och den är så himla skön! Får dock problem med att den “fnasar” tillsammans med min foundation, när jag lagt båda (låtit fuktcremen sjunka in ordentligt) och sen lägger foundation (glominerals glo luxe; vattenbaserad) så fnasar det nästan korvar sig och skaver av! Har testat med lite olika primers och fixeringsspray men tänkte kolla om du hade något liknande när du använde Exuvience-cremen?

  Reply
  • linda hallberg on

   Hej! just den kan jag inte komma ihåg att jag använt faktiskt. och ingen aning varför det smular sig sådär.. Det var inte så innan du började med excuviance antar jag?

   Reply
   • Emilia on

    Det trodde jag med först, men jag har lusläst innehållen och de ska vara vattenbaserade allihop, ev är det något lite silicon som stället till det, men det är typ femte ingrediens så tänkte att det nog är rätt lite.

    Får fortsätta experimentera!

    Tack för svaret 🙂

    Reply
 3. Negin on

  Thank You for the pictorial Dear Linda and HaPpPpPpPpy New Year !!!!! may this year bring a lot of joy and prosperity for u !

  Love u

  hugss

  God Bless <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)