scroll down
Arrow
MENU
15:01 | February 3, 2016

MARÉNA BEAUTÉ | THE RESULT

Ur portfolion
mar

För ett tag sedan sminkade jag kampanjbilderna för Maréna Beauté, och igår fick jag se dem för första gången, och kände att jag måste få dela dem med er!
De blev så himla himla fina, kolla texturen på huden liksom. Älskar fotografer som inte tuschar sönder huden, utan låter texturen och porer finnas kvar. Det är vackert!

Foto: Ivan Trip
Makeup: Jag
Hår: Sainabou Chune

/A while ago we shooted the campaign pictures for Maréna Beauté, and yesterday I got to see the final pictures. I felt like I wanted to show you guys, ’cause they turned out sooo beautiful!
I really love photographers who let the skin look like skin! Ivan is great!!

mar3 mar4

10 Responses to “MARÉNA BEAUTÉ | THE RESULT”

 1. Sanna on

  Vilka vackra tjejer *_* o fina bilder verkligen! Jag har en fråga, jag kommer från indien och har också mörk hy och har svårt att hitta foundation som passar min hud ton. Undrar Vad har du använt på tjejerna på bilden ?

  Reply
  • Emelie on

   Kolla MAC, Makeupforever, Makeupstore, Bobbi Brown, YSL, Estee Lauder tillexempel. Higher end märken brukar ha bättre utbud. Annars om du har tur kanske Lore’al har nån som passar

   Reply
  • Tove on

   Hon har antagligen använt Maréna Beauté-smink, eftersom det var det plåtningen var för 🙂 Du kan shoppa på deras hemsida marenabeaute.com eller titta runt lite på andra sidor. Såg att eleven hade några produkter men tyvärr inte foundation. Happy hunting!

   Reply
 2. Pam on

  Linda! Använder du fortfarande din Clarisonic? Hur tycker du att den är, känner du någon skillnad? Du skrev förut att du började använda den, men slutade på grund av att hyn började kaosa av andra anledningar, men sen återupptog användandet när din kompis hetsade dig, haha.

  Reply
  • linda hallberg on

   Hej! Det kan ju vara så att huden kaosar just för att den sätter igång huden. och det brukar bli bättre efter nån månad, likaså när man börjar med ny hudvård. Just nu har jag varit lat och inte använt på länge tyvärr.
   Jag använder borsthuvud för känslig hy! har du provat det? tänkte så du inte har nåt som är för grovt för dig och det är därför huden kaosar?

   Reply
 3. Pam on

  Åh, grejen är att jag precis beställt en, så har inte börjat använda än. Jag är spänd av förväntan, men har lite problemhy så jag är ju lite rädd för vad som skulle kunna hända i början. Jag har också läst just det där att man ska hålla ut den första tiden, för att det blir bättre! Jag ska försöka vara ordentlig med kosten och hudvården under tiden också, så att jag har bra förutsättningar. Var bara nyfiken på hur det gått för dig 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)