scroll down
Arrow
MENU
8:01 | March 30, 2016

TODAYS LOOM | CONFETTI

Dagens make-up
31mars

Tjihoo!

Nu sitter jag på Arlanda, ska iväg på en masterclass i Amsterdam tillsammans med MAC, och det ska bli sååå himla roligt 😀 Blir där tills imorgon och hoppas jag får en liten kik på Amsterdam också, och inte bara flygplatsen
Till denna look har jag kort och gott använt konfetti (som jag klistrat fast med läppglans) jag sparade som jag fick i nåt pressutskick för ett tag sedan

/At the moment I’m at the airport, I’m going to a masterclass with MAC in Amsterdam, and it’s gonna be so much fun! I’m gonna be there over the night and hope that I’m able to see some parts of Amsterdam as well 🙂
For this look I’ve used confetti that I’ve glued on with some lipgloss

Bas/Base
Maybelline fit me matte+poreless foundation
Paris Berlin HD löspuder HT20
NYX contour palette
TheBalm Mary-lou manizer

Ögon/Eyes
Confetti
Lipgloss

Läppar/lips
Confetti

31mars131mars2

2 Responses to “TODAYS LOOM | CONFETTI”

Leave a Reply

  • (will not be published)