scroll down
Arrow
MENU
15:01 | March 31, 2016

HANG WITH ME | MASTERCLASS IN AMSTERDAM

HANG WITH ME

amster
Halloo!
Vilken jäkla dag det var igår, wow, jag är så himla inspirerad!
MAC bjöd ner mig till Amsterdam för att gå på masterclass med Makeuparisten Naomi Donne, som har gjort filmer som Zoolander, fyra Bond-filmer, Woman in gold, Cinderella, Chocolat mm. Ett tungt namn med andra ord!

/Heey!
What a day yesterday, I feel so inspired!
MAC invited me to go to a masterclass with makeup artist Naomi Donne, who have made movies like Zoolander, four bond-movies, Woman in gold, cinderealla, chocolate and more. So she’s a pretty heavy name in the industry.

amster2

Naomi berättade att det var första gången någonsin hon faktiskt sminkade framför andra makeupartister, och att hon förmodligen aldrig kommer att göra det igen.
Hon var sjukt inspirerande och berättade massa roliga saker inom yrket, som att hon sytt fast en löspenis på Sacha Baron Cohen i The Dictator. En vanlig dag på jobbet liksom, haha.. Så jävla skön människa! Skulle verkligen vilja jobba med henne i nån vecka för att bara lära mig massor, och höra alla roliga historier.

/Naomi told us that this was the first time she actually did makeup on stage in front of people, and probably aslo the last. She was super inspired and told us a lot of fun things about her work. Once she sewed on a fake penis on Sacha Baron Cohen in The Dictator, haha, just an ordinary work day!
She was so laid back and such a nice and humble person!

amster3
Ovan ser ni den klassiska sminkningen hon gjorde på Ben Stiller har i Zoolander, samt en utav sugarskullsminkningarna från nya Bond-filmen Spectre

/The classic makeup from Zoolander, and one of the sugar skull makeups in the new bond movie Spectre
amster4
Fick en serious girl crush på denna tjejen! WOW, vilket face, så himla vacker! Här visar Naomi hur hon gjorde sminkningen på  Helena Bonham Carter som The Fairy Godmother i Cinderella.

/Got a serious girl crush on this model! WOW, what a face, so beautiful!
Here Naomi shows how to achieve the look she did on Helena Bonham Carter as The fairy godmother in Cinderella

amster5

4 Responses to “HANG WITH ME | MASTERCLASS IN AMSTERDAM”

 1. Negin on

  Hey Linda !
  It`s really cool to read about your adventures , are u gonna post a vlog about your journey to Amsterdam ? I think this artist has a youtube channel right now . yea she seems to be nice& humble 🙂 I love people who have heavy names in industry but they are humble & friendly. I met the founder of Zoeva cosmetics last week in Malaysia . She was also so friendly and nice and It was so nice to talk to her.

  Best of luck !
  Your Fan,
  Negin

  Reply
  • linda hallberg on

   Det var så roligt! och Amsterdam är så himla vackert! ska helt kalt åka tillbaka snart på en weekend tänker jag 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)