scroll down
Arrow
MENU
17:13 | April 29, 2016

VIDEOTUTORIAL | MULTI COLORED LOOK

Videobloggar,Videos

[youtube width=”870″ height=”540″]https://www.youtube.com/watch?v=386f4XgzLug[/youtube]

Ny video är uppe i kanalen nu 😀

/New video is up on my channel!

13 Responses to “VIDEOTUTORIAL | MULTI COLORED LOOK”

 1. Nathalie on

  Du är så jäkla duktig!!! Du får allt att se så enkelt ut, men när jag själv försöker ser det ut som fan minst sagt, haha. Får alltid en massa veck på ögonlocken trots primer. Så jäkla irriterande!! 😛
  Kram!

  Reply
  • linda hallberg on

   Det är lite min grej 🙂 det finns så otroligt många sotningar och vardagsmakeuper där ute, det är därför jag väljer att göra något annat. Jag vill inspirera och få folk att tänka outside of the box 🙂

   Reply
 2. Josefine on

  Så himla cool sminkning! 😀
  Tycker du borde göra fler utmaningar, finns så många roliga! Och samarbeten så kanske nikkietutorials, Jeffrey star, Manny mua, Patrik star, miss fame, Jessica haze, chloe Morello, desi perkins, glam&gore, sonjdradeluxe kanske?!

  Reply
 3. Carolina on

  Älskar dina sminkningar! & så underbart att du kör på med färg Så många som gör tråkiga tutorials. Mitt motto är…mer färg åt folket

  Reply
 4. Hadjer on

  Älskar när du gör makeuper som är bärbar för oss “vanligt” folk som inte jobbar med smink. Älskar när du ger tips på borstar, hur du lägger mörka och ljusa färger. Varför du tex alltid börjar med den mörka färgen. Hur man ska tänka när man väljer färg på lläppstift osv.. alla tips och smink som man kan göra själv är sååå uppskattat! Du e ju bara så jäkla grym!

  Reply
 5. Madlen on

  Linda you are awesome!! You are my favorite make-up artist/youtuber and true inpiration for me.So sweet,love your videos. Make a collab with Le Happy(Lua), Nicol Concilio.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)