scroll down
Arrow
MENU
14:27 | July 31, 2016

TODAYS LOOK

Flowers and stars

Dagens make-up

31juli
Hej fina!
Alltså gårdagen! vilken succé, vilken dag! Vi möttes upp på Happy Plugs kontor klockan 10 för att piffa oss ihop, sen gick vi tåget, och PRECIS innan det börjar SPÖREGNA, alltså verkligen regnets regn, så hamnar vi under en bro. Sen så dansar vi oss vidare genom stan tills vi går tillbaka till kontoret igen, och dricker lite vin. Sen så åkte vi vidare till Mister french och var där en stund innan vi åkte tillbaka hem igen. Dessa bilder tog jag när vi kom hem.. runt.. tolv på natten kanske, och har haft allt detta i nyllet sen 10 på morgonen, gissa om allt kliade? haha. Vaknade i morse med världens påsar under ögonen, var måttligt irriterad efter allt lim tror jag.
Jag ska självklart lägga upp bilder från tåget när jag får dom 🙂

/Hey babes
So yesterday! what a success, what a day! We met up at the Happy Plugs office at 10 o’clock to put our outfits on, then we went to the pride parade, and just before it starts POURING down rain,  we ended up under a bridge. Then we danced through the parade back to the office again. Then we went on to another pride party and was there for a while before we went back home again. Woke up this morning with bags under the eyes, I’m a bit allergic to the glue I think..
And of course I’m gonna post pictures from the parade when I get them 🙂

31juli1 31juli2

11 Responses to “TODAYS LOOK”

  1. Natalie on

    Oj att du inte blev galen! Men fint var det iallafall, kan tänka mig att huden blir lite kinkig. Jag reagerar på vissa ögonfrans lim och ser lite galen ut när ögonen blir röda och puffiga!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)