scroll down
Arrow
MENU
21:46 | August 11, 2016

NEW WORK FOR MAKE UP STORE

Plåtningar,Uncategorized,Ur portfolion
skin

För ett tag sedan så plåtade vi av lite bilder för Make up store, både för läppar och foundation, samt bryn, men brynbilden har jag inte fått ännu.
Har verkligen älskat att jobba med Make up store-teamet de senaste gångerna! Vi har så jävla roligt på jobbet, har haft så stört bra modeller, och det känns som att Make Up Store lyssnar på sina kunder och helt klart går mot en mer clean och fashion-känsla, vilket jag tycker är helt rätt!

/A while ago we shooted new pics for Make up store, both for lips and foundation.
Feels like make up store is getting more clean and fashion. I like it! 😀skin1

3 Responses to “NEW WORK FOR MAKE UP STORE”

  1. M on

    Jag har försökt köpa min favorit make up stores brow fix i typ 2 ÅR snart men den kommer aldrig in.. Vet du om den har försvunnit helt eller vad händer? Jag vet att de var något om att de ska byta alla förpackningar, men den har ju inte gått att köpa alls :/

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)