scroll down
Arrow
MENU
17:47 | August 20, 2016

Todays look

Warm neutrals

Dagens make-up
20aug1

Heej!
Nu är jag hemma från brunchen/dagsfesten och det var sååå mysigt! perfekt väder och kläderna var sååå fina! Ska lägga upp lite bilder sen tänkte jag 🙂
Denna looken hade jag igår, men har inte hunnit lägga upp den ännu.

Bas/Base
Urban Decay All nighter liquid foundation
Make up store loose powder Milk
Anastasia Contour kit

Ögon/Eyes
Too faced shadow insurance
NYX ultimate shadow palette Warm neutrals
Kat von d tattoo liner trooper
NYX doll eye long lash mascara
Depend effect 4786 lashes

Läppar/Lips
Urban Decay Vice lipstick 1993

20aug

8 Responses to “Todays look”

 1. Sanna on

  Hej Linda! Du är verkligen min största förebild och inspiration! Jag känner igen mig så himla mycket i dig och dina tankar! Jag behöver verkligen råd och hjälp och har några frågor då du har väldigt mycket erfarenhet av det jag undrar över, men jag vill helst inte ta det öppet – finns det nånstans man kan kontakta dig? Till exempel mail eller liknande? Jag skulle uppskatta det mer än allt! 🙂

  Reply
 2. Emilia on

  Älskar denna look! 😍😍 Vart köper du dina Depend effect 4786 lashes? Har sett att du använder dem väldigt ofta och skulle gärna vilja prova dem själv, men hittar dem ingenstans. 🙁
  Kram!

  Reply
 3. Annabel on

  Så snyggt! ..Vore superkul om du vill göra ett inlägg med long-stay läppstift, med myckt pigment, som sitter som berget ! :))

  Reply
 4. Angie on

  Skulle du kunna göra en tutorial/fakta/tips grej om scen make up? Vad man ska ha i åtanke då ens make up ska ses på långt håll osv. Vilka färger som funkar, hur man kan tänka med formen, contour osv. Hade varit skitkul! Tack för en bra blogg och inspirerande inlägg.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)