scroll down
Arrow
MENU
20:56 | August 31, 2016

Jag gick och blev blondin

I’m blonde!

Hårvård & Styling
blond

Idag gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra igen, jag blev blond!
Tanken ÄR inte att håret ska vara såhär, men eftersom jag hade så mycket rött kvar i håret som satt vääääldigt hårt så fick vi stanna här, och jag är nu en gyllene persika! Jag gillar det som tusan fastän det är lite ovant att vara så ljus ända in till hårbotten. Tanken är alltså att det ska bli en kall färg tillslut, men det är ett jävla projekt om man inte vill förstöra håret! Bättre att ta det långsamt och jag tänker inte ge upp denna gången!
Jag är snart back to where it all started alltså. Blonda Linda, fast kanske med en lite annan touch idag än för mååånga år sedan.

Jag har verkligen Nathalie på creative headz att tacka för att mitt hår inte trillar av mitt huvud, hon tar väl hand om det! Och så har jag nog också otroligt starkt hår.

Vad tycker ni? Visst är det konstigt att se mig såhär ljus? 🙂

/Today I did something I never thought I would do again, I became blonde!
The idea is not that the hair should be like this, but since I had so much red left in the hair that was very hard to get rid off we had to stay here, and I am now a golden peach! I like it very much tho it’s a bit odd to have such light roots. The idea is that it will be a cood color in the end, but it’s a hell of a project if you do not want to ruin your hair! Better to take it slow and I’m not giving up this time!
I’m almost back to where it all started. Blonde Linda, perhaps with a slightly different touch today.

I really have Nathalie at Creative Headz to thank for that my hair does not fall off my head, she takes good care of it! And I probably have  incredibly strong hair.

What do you think?

blond1

26 Responses to “Jag gick och blev blondin”

 1. Madelen on

  Kommer ihåg när du började din bana som vääääldigt blond! Ska bli kul att se hur sminkningarna kommer se ut framöver!

  Reply
 2. Erica on

  Tips tips!! Fudge silver shampoo clean blonde. Har testat allt, färgbomber och alla frisörs silver shampoon men fudge är överlägset bäst. Brukar ha den i ca 10 min så blir håret lila blått :):) om du bara vill ta bort gula toner så låt det inte sitta i mer än 2 min 🙂 super snygg du var i blont hår <3

  Reply
 3. Jamie on

  It’s a nice, glad your hair are ok.
  I personally prefer dark hair, you look more striking and bright, but I understand if you want a change.

  Reply
 4. Dixi Wonderland on

  Jag minns att när du färgade bort ditt blonda hår så tänkte jag NEEEEEEEJ men nu tycker jag du passar bättre i mörkt men det är antagligen för att man är så van att se dig i mörkt 😛

  Reply
 5. Lisa on

  Gud va sjukt haha, jag hade rosa hår för några månader sen men tröttnade tillslut på att så fort jag tvätta håret var det inte alls lika rosa längre som tur är min mamma frisör så jag använde också en rosa inpackning, funkade jätte bra! Men nu förra veckan blev jag blond och fick bort de mesta av de rosa genom att tvätta håret utan att använda inpackningen. Första gången jag gick till mammas frisörsalong (af Stockholm) blev jag blond på En gång men fick en varmare ton än vad vi tänkte, men nu andra gången jag va där blev de kallt precis som jag ville ha det! Har haft brunt hår nästan hela min uppväxt men det känns super kul att bli blond!! 😃 Kör på för tror du skulle passa jätte bra i det!

  Reply
 6. Niina/ Oh so many reasons-blog on

  Looking good! I’m in the end of the same project! I’ve been dying my hair for brown for 20 years and finally decided to go back to my own blonde hair. Although I now want it too even blonder and ashy. Thanks to Olaplex, I still have pretty good hair 😀 I could’t live with golden hair/yellowish hair at all but had to live with that a few weeks 🙂 You look good in any color! 🙂

  Reply
 7. Ilse on

  A total babe! I think this color looks great on you. I hope you keep it for a while.

  Don’t get me wrong, all hair colors suit you. But this one looks really nice cause it’s such a drastic change. Love it.

  Reply
 8. Malin on

  Jag älskar det! Nästan som förr. Fast bättre. Den ofrivilliga nyanseringen är underbar. Själviskt hoppas jag att det dröjer tills du kan färga det igen, för jag tycker det är tufft, och jag kommer nog bli mer inspirerad eftersom det påminner om mina färger. Hoppas du får kul med det!

  Reply
 9. Bella on

  Hej! Grym blogg!
  Kan du inte visa lite bilder från när du börja din karriär som MUA och när du började blogga. Kul och se hur du utvecklats:)

  Reply
 10. Isabelle on

  Nu ser du ut som du ska göra , haha ! Nämen jag har tyckt länge att du borde bli blond , du är så himla fiin i d 😀 fast ja , d känns ganska ovant just nu haha !

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)