scroll down
Arrow
MENU
18:37 | September 13, 2016

Min nya hårfärg!

My new hair color!

Dagens frisyr
nyharfarg

Idag hände det! Blev äntligen av med det varma håret! Som jag har längtat 🙂
Så nu, mina vänner, ser jag ut såhär.
Från 9.30 till 12.15 satt jag i frisörstolen idag. Lite blekning till, en mörkare kall toning i botten och sen blålila (håret skiftar väldigt mycket i färg beroende på ljus)
Jag är så jäääävla nöjd! nu känner jag igen mig själv igen. Varför ha en tråkig hårfärg när man kan ha en kul hårfärg liksom?
Senaste gångerna har jag gått till en tjej som heter Nathalie på Creative Headz här i Stockholm, och hon passar mig perfekt, då hon är rak, ärlig och vågar ta i. Jag orkar liksom inte med mjäkiga frisörer.
Nu får jag se hur lätt det blir att underhålla denna färgen..
Älskar mitt håååår <3

/It finally happened! All the warm tones is gone, and now I got this amazing color!
I’m soooo happy with it 😀

nyharfarg1

43 Responses to “Min nya hårfärg!”

 1. Ilaria on

  Yeah!!! I was waiting for it!!! You look great!!! Super cool!!! 😊

  I was thinking about doing quite the same hair but I’m not 100% sure of it! Now I’ve got ginger head 🙂

  Reply
 2. Maja on

  Passar dig väldigt bra. Jag har samma hårfärg och brukar underhålla den med Maria Nilas colour refresh black och pearl silver. Det funkar toppen!

  Reply
 3. Ella on

  Men WOW, otroligt fin färg! Du ska inte vara blond, du försvann liksom och sminket bar dig. Du ska ha färg och denna är nog den coolaste du haft hittils! 😀

  Reply
   • Ella on

    Oj jag såg nu min kommentar lät lite dryg “du ska inte vara blond” Blont funkar absolut på dig, men mena du har såna otroligt fina drag som kommer fram mer i andra fäger än just blont 😀 Sorry för det kanske lät dumdrygt

    Reply
 4. Natasha on

  Så jääävla snyggt på dig!! Hur ska du ta hand om håret – är planen att försöka behålla färgen så mycket som möjligt eller låta den ändras i.o.m tvättar och den sista sommarsolen? 😄 Blev riktigt coolt, ser fram emot hur det kommer se ut med dina makeup-lookar!

  Reply
  • lindahallberg on

   Tack! planen är.. jag vet inte 🙂 jag vill ha en kall hårfärg, det är planen, sen leka lite med blått, grått, lila osv, så vi får se 🙂

   Reply
 5. Julia on

  Riktigt snyggt!
  Tänkte passa på att fråga dig eftersom du är mycket i frisörbranschen och jobbar på plåtningar och liknande om du skulle kunna rekommendera några salonger att söka praktikplats på? Går nänligen sista året på frisör i Umeå men tänkte söka praktikplats i Stockholm så vore tacksam för svar! kram 🙂

  Reply
 6. Lucy on

  Love your new hair, suits you so much! I have a question i’d love your opinion on: which foundation do you think is best for everyday use, Kat Von D Lock-It or the Urban Decay All Nighter? Thank you x

  Reply
  • lindahallberg on

   For everyday use.. none of them really. They are both full coverage and me, myself wouldn’t use any of them on a daily basis. The main difference between them is that KVD is more creamy and UD is not that creamy, but both of them are really, really good. Can’t choose between them 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)