scroll down
Arrow
MENU
19:01 | November 1, 2016

Pictorial | Fixa snygga bryn med Infinitypaletten

Reklam för mina egna produkter

LH cosmetics,Make-up tutorials
infinitybryn

Jag har ju myglat i typ ett år med vad jag använder på mina bryn, och det är för att jag använt “Fornax” i Infintypaletten sååå länge. Det är min absoluta favoritfärg till bryn! Likaså the Angled brush från LH cosmetics

/I have been quiet like.. a year with what I use on my brows, and it is because I’ve used “Fornax” from the Infinty palette sooo long. It is my absolute favorite color to use brows, whether it’s black or lighter brows! I also use the Angled brush from LH.

infinity1Fornax är en “nästan-svart” skugga som går att få väldigt skir om man vill, men även väldigt pigmenterad och nästan kolsvart om man lägger den på en primer.

/Fornax is a “near-black” shade which you can get very sheer, but also very pigmented and almost pitch black if you use it on a primer.

infinitybryn3

1. Naturligt bryn
2. Börja med att följa brynens riktning under brynet
3. Vinkla penseln och följ hårstrånas riktning längst ut på brynet, mina strån går nedåt där, så jag målar nedåt.

/1. Natural brows
2. Start by painting under the brow
3. Angle the brush, and follow the direction of the hairs at the end of the brow, my hairs go down , so I paint downwards
infinitybryn4

4. För ett så naturligt resultat som möjligt, måla i en nedåtvinkel även på brynets ovansida. annars kan det lätt bara bli ett rakt streck.
5. i början av brynet, där stråna går uppåt, måla uppåt.
6. Summan av kardemumman, för att forma brynen på ett enkelt sätt, testa att måla i hårstrånas riktning.
Klart!

/4. For the most natural results , paint in a downward angle even above the brows. 
5. At the beginning of the brow, where the hairs grow straight up, paint upwards
6. Bottom line, to shape your brows in the most natural way. try to always paint in the direction your hair is growing.

 

7 Responses to “Pictorial | Fixa snygga bryn med Infinitypaletten”

 1. Natasha on

  Jag gillar att blanda Zwicky och Cigar till mina bryn eftersom jag har en del rött/ginger i mitt hår och älskar lite matchande ton till brynen 😍 Då paletten är så platt är den så lätt att ha med på pendeln på morgonen för att fixa det sista på ansiktet innan föreläsningarna

  Reply
  • lindahallberg on

   Åh vad kul att du blandar och har dig! det gör mig så glad att jag får höra att folk experimenterar med färgerna 🙂

   Reply
 2. Pam on

  Jag blev helt paff första gången du skrev att du använder svart ögonskugga till ögonbrynen, för jag tyckte det kändes så extremt, men på samma gång litar jag på allt du gör haha! Jag använder oftast Anastasias pomade i Taupe, men nu när jag inte är brun längre kan den verkligen synas jättemycket mot huden, och se för varm ut. Jag testade i alla fall svart ögonskugga (Pollution from MUS) och fuck off vilka Instagram eyebrows jag fick!! Måste få in snitsen lite bättre bara, för än så länge orkar jag inte skugga så fint varje dag, men Jesus ändå. Mitt liv har vänts upp och ner pga detta!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)