scroll down
Arrow
MENU
20:47 | November 23, 2016

Instagram vs. Fashion

Events,Jobbsmink!
baxen

Idag hade jag klass på Björn Axén igen och gjorde en “instagram makeup” och en mode-makeup, samt en mer kreativ-makeup som jag gjorde eftersom jag hade typ 20 minuter över:) Ovan ser ni den kreativa makeupen samt instagram-makeupen.

/Today I had class on Björn Axén and made an “instagram makeup” and a fashion makeup, and also a more creative makeup because I had 20 minutes left of the class 🙂 Above you see the creative makeup and the instagram-makeup.

baxen2

Instagram vs. Mode-makeup.
Tanken med detta är att jag ska lära ut eleverna skillnaden mellan de två olika typerna av makeup. Inget är fel, inget är rätt, men man använder det till olika tillfällen helt enkelt, och det är viktigt att veta skillnaden på dem om man ska börja jobba som makeupartist 🙂

/Instagram Vs. Fashion makeup.
The idea behind this is that I’m gonna teach the students the difference between the two types of makeup. Nothing is wrong, nothing is right, but you use the different techniques for different occasions , and it is important to know the difference between them if you are gonna work as a makeup artist.

7 Responses to “Instagram vs. Fashion”

 1. Jasmine on

  Så häftigt! Kan du inte skriva om detta på bloggen eller göra en video till YT? För en som inte är så insatt i mode-smink så vore det superintressant 🙂 tack för en bra blogg/yt-kanal. KRAM

  Reply
 2. Nina on

  Hej Linda! Du är en stor inspiration för mig o då jag litar fullt ut på ditt omdöme o vet att du har stor erfarenhet av en massa olika sminkmärken så måste jag be dig om råd. Jag har jätteproblem med att hitta en foundation som inte kakar sig, är mkt täckande, lämpar sig för blandhy och har låååång hållbarhet. Jag är 32 år o ha små små linjer under ögonen samt stora porer kring näsan…Har under hösten kört Urban decays nya liquid foundation som ska sitta länge…men jag tycker den lossnar snabbt som tusan på kinder, näsa o kring munnen…vill inte slänga mer pengar i sjön. Är inne på estee lauders foundations samt kat von d:s lock it foundation….har du nåt råd eller tips att dela med dig av? Supertacksam för svar!

  Reply
  • lindahallberg on

   Hej! tack snälla! <3
   först och främst: har du provat att lägga puder över? ALLA foundations sitter bättre med puder över! Så prova det innan du köper ny foundation 🙂 kram

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)