scroll down
Arrow
MENU
20:30 | January 30, 2017

12 shades of pink

pressutskick

Linda gillar,Linda tipsar,swatches

Make up store släpper ännu en palett! Denna heter 12 shades of pink kommer i en rosa palett och innehåller 12 nyanser av oh, well.. rosa? jag vill nog inte säga att alla färger är rosa, men vissa har tex lite rosa skimmer i sig som inte syns så bra på bild.

/Make up store releases a new palette! This one is called 12 shades of pink, in a pink and contains 12 shades of.. well .. pink? I would not say that all the colors are pink, some of them are not entirely pink, but has got some pink shimmer in it.

Övre raden är lite snällare och de flesta nyanserna upplevs nästan mest bruna. Två av nyanserna är helt matta.

/The top row is more beige I would say. Two of the shades are matte

Den undre raden innehåller sex skimriga färger

Om vi bortser från att alla nyanser inte är rosa så är det en otroligt fin palett med väldigt bra pigment! Jag skulle säga att det är en väldigt bra brudpalett! (tips till alla er som jobbar med att sminka brudar) då många brudar vill ha just dessa nyanser på sin brudmakeup

/The bottom line contains six shimmery colors

If we ignore that all shades are not pink, it’s an incredible palette with very good pigmentation! I would say that it is a very good bridal palette! (Tip to all of you who are working with brides) as many brides want just these these shades in their makeup

2 Responses to “12 shades of pink”

Leave a Reply

  • (will not be published)