scroll down
Arrow
MENU
15:00 | February 7, 2017

Makeup inför QX-galan 2017

Events,Jobbsmink!

Igår var jag och sminkade Fredrik inför QX-galan. Han är nog en av mina favoritpersoner att sminka.. vi har lite samma tankar kring smink och att vi gillar att man ser “ledsen ut” och att sminka sig med “döda färger”, Melankoliskt liksom.. gotiskt, kladdigt.. Det är inte ofta man får göra det på någon annan.  Så jag gick loss med svart, antik guld och glitter. Blev jäkligt coolt, synd han inte vann årets välgörenhet på galan med BOY magazine som jag tjatat om ett par gånger 🙁 Men man säger ju tredje gången gillt, så nästa år! HEJA HEJA bästa Fredrik!

/Yesterday I did  makeup on my dear friend Fredrik before the QX-gala. He’s probably one of my favorite people to apply makeup on .. we have kind of the same thoughts on makeup, and we like when makeup looks “sad” with “dead colors” Melancholy, gothic, messy .. It is not often you get to do this kind of makeup on someone else. So went crazy with black, antique gold and glitter. it turned out cool, too bad he did not win this year’s charity award with his BOY magazine!!

4 Responses to “Makeup inför QX-galan 2017”

  1. Christine on

    Wow, så stilig! Vil kalle det helt fantastisk rått, men vet at det betyr noe helt annet på svensk enn det gjør på norsk haha.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)