scroll down
Arrow
MENU
19:31 | February 17, 2017

Laser-update

Allmänt,Hudvård

Hej hopp!
Så.. nu har det ju gått ett par dagar sedan jag gjorde lasern, och såhär ser det ut nu, jag är fortfarande typ lika röd, och är fortfarande lite svullen precis där pricken är, annars är det som vanligt typ, det är lite lite ömt precis där pricken sitter. Men det går nog ner snart hoppas jag. Återkommer igen om ett par dagar när det röda har lagt sig så får vi se hur det ser ut under 🙂 Så får vi se om jag ska boka in en andra behandling eller inte!

/Hey!
It’s been a couple of days since I did the laser treatment, and this is how it looks right now. it’s still very red, and also a bit swollen. Otherwise it’s just a little bit sore, but I guess it will be better in a couple of days. I will be back when the redness has gone down a bit 🙂

3 Responses to “Laser-update”

 1. Lotta on

  Jag är mer nyfiken på vad du tycker om resultatet efter din första skinboosterbehandling? Känner/ser du någon skillnad? Kommer du att göra flera?

  Reply
  • lindahallberg on

   Hej! Än så länge har jag nog inte känt nåt, resultatet successivt med tiden efter avslutad kur. Jag har dessutom varit “nästan-sjuk” och fått massa finnar och tråkig eksemhud så på det, vilket jag alltid får när mitt immunförsvar går ner, Så just nu känns huden sådär. Men det blir ju bättre när man kommer ur dessa förkylningstider 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)