scroll down
Arrow
MENU
15:01 | March 3, 2017

Meet matt(e) Ador och swatch på låret

Linda gillar,Nytt i sminklådan,swatches

Säg hej till TheBalms nyaste palett Meet Matt(e) Ador! En palett med nio matta snygga nyanser!
Alla nio färger kan användas som eyeliner med blöt pensel och alla är dessutom veganska.

/Say hello to the palette from TheBalm: Meet Matt (e) Ador! A palette of nine matte shades!
All nine colors can be used as eyeliner with a wet brush and are all vegan.

Alla färgerna swatchade utan primer, men med lite bodylotion under, den blå är fantastisk!! Överlag har paletten fina pigment och alla färger är väldigt användbara. Matte Jones är väldigt lik Zwicky från min Infinity Palette 🙂

/All colors swatched without primer, but with a bit of body lotion under, the blue one is amazing !! Overall, the palette has really nice pigments and all the colors are very useful. Matte Jones is very similar to Zwicky from my Infinity Palette 🙂

Kom på världens grej! Swatcha ögonskuggor på låret! SÅ mycket lättare att fota, och allt blir mycket jämnare, inga senor som är i vägen som på handleden. Vi kanske ska ha en “Gissa Swatchen” här i bloggen? haha.. rätt kul att ingen vet att jag en dag kanske swatchar på min högra skinka!

/Found out a really nice thing! Swatch eye shadows on the thigh! SO much easier to shoot, and it’s much smoothe. Maybe we should have a category “Guess the swatch” in this blog? haha .. pretty funny that no one knows that one day I might swatch on my butt!

7 Responses to “Meet matt(e) Ador och swatch på låret”

 1. Nadya on

  many people say that this palette is terrible, i would love to hear your opinion about it. whether it is worth the money. they say that colours are not true to their colour in the pan and they blend to nothing. what do you think?

  Reply
 2. Goromi Majima on

  Absolutely disgusting that they named a palette after a bull fighter. They should be ashamed of supporting such a cruel sport.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)