scroll down
Arrow
MENU
8:01 | March 17, 2017

Todays look | Classic

Dagens make-up

Hej finisar!
Efter allt jävla strul igår så kom vi till Bologna typ ett på natten. Jag hade som tur väl var varit på milanos centralstation innan och visste vart tågen gick, så när vårt expresståg strulat och plötsligt gick åt andra hållet av nån anledning frågade vi nån på tåget som sa att vi skulle åka till ändstationen och ta tunnelbanans gröna linje till centralen. Och då hade jag och Aida ungefär en halvtimme på oss att köpa biljetter och hitta till tåget. Det var på håret alltså! IGEN! haha. Så trötta, och så glada att vi äntligen kom fram. Så nu idag ska vi först till flygplatsen och hämta våra väskor som vi hoppas är här. Sen COSMOPROF!

PUSS

Bas/Base
Make up forever Waterblend foundation Y225
Tikei Foundation C2
Make up forever HD Microfinish powder
LH cosmetics Infinity palette

Ögon/Eyes
Kat von d tattoo liner trooper
House of lashes knockout lashes
Lumene true mystic volume waterproof mascara (adlink)

Läppar/Lips
Kat von d beauty everlasting liquid lipstick Outlaw

5 Responses to “Todays look | Classic”

 1. Maria on

  Galet snyggt! 🙂 Men huuuuuur gör du för att få en så knivskarp eyeliner???? Själv bråkade jag hela jävla morgonen med eyelinern den blev “hackig” och liksom rundad istället för rak. jag är ändå rätt så duktig på smink och lyckas oftast riktigt bra med skuggad eyeliner (skugga och snedvinklad borste alltså), men just flytande eyeliner är min akilleshäl deluxe! Jag har inte alltför lös hud på ögonlocken trots att jag är 35 år, men något litet veck blir det såklart ändå. Har väl egentligen alla mer eller mindre, oavsett ålder?

  Kan du inte snälla tipsa om hur man ska bära sig åt för att få en rak och skarp linje, om man har liiite lös hud på ögonlocken? Brukar du sträcka ut huden när du drar linjen eller hur fasiken gör du för att få den sådär skarp? Och varifrån ska man egentligen börja dra linjen i underkant? Nedanför sista ögonfransen eller precis från sista ögonfransen? Ser att du ibland drar linjen lite utanför fransraden, men när jag försöker så ser det helt knäppt ut och ögonen ser liksom “hängiga” ut istället för pigga… Hur ska man tänka?

  Typiskt att jag bråkade med eyelinern just idag och så kommer man in på din blogg och ser perfektions-eyelinern, haha! 😉

  Tusen tack för all inspo du ger varje dag, jag fortsätter öva! 🙂

  Trevlig helg!

  Mvh Maria

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)