scroll down
Arrow
MENU
8:01 | March 18, 2017

Todays look | Pinwheel

Dagens make-up

Tjo!
Idag blir vår första riktiga dag på mässan, var där en sväng igår, och jääääävlar, vad stor den är, det är HELT GALET.. man hittar typ ingenting, men det ska bli kul att se lite mer idag 🙂
Igår insåg jag för första gången på länge hur viktigt det är med bra basgrejer innan man lägger sin makeup! För eftersom vi inte fick vårt bagage förrän igår morse så var det enda jag kunde hitta som tog bort min makeup var ett läppbalsam från Hurraw.. som jag även då använde som ansiktskräm.. Och min bas har nog aldrig känts så torr, och den krackelerade nåt så hemskt under dagen, även om jag hade exakt samma smink som alltid. Så tänk på det, förberedelser innan makeup gör SÅ mycket. Även om man inte vill tro det. Smörj in er,använd produkter för er huds behov! Det funkar, och gör så att sminket ser så mycket bättre ut under dagen.

Bas/Base
Make up forever Waterblend foundation Y225
Tikei Foundation C2
Make up forever HD Microfinish powder
LH cosmetics Infinity palette

Ögon/Eyes
Too faced shadow insurace
LH cosmetics Infinity palette
House of lashes Knockout

Läppar/Lips
Kat von d Everlasting liquid lipstick Vampira
Kat von d Everlasting liquid lipstick Outlaw

11 Responses to “Todays look | Pinwheel”

 1. Tottis on

  Länken till infinitypaletten tar en till Lyko och typ en MUS-ögonskugga (kollade inte så noga eftersom det va paletten jag sökte å har inte kollat de andra länkarna), tänker att du kanske ville veta det..

  Reply
 2. Alexandra on

  Hej Linda!
  Har du tips på någon väldigt gul foundation? Jag är väldigt ljus i hyn och kan aldrig hitta en foundation som passar mig. Ev tänkte jag att jag kunde köpa en mörkare gulare foundation och blanda ut, men skulle behöva lite tips på några 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)