Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:20 | March 27, 2017

Fixa perfekta brynen med Fornax

(I samarbete med LH cosmetics)

Jag använder alltid färgen “Fornax” från LH Cosmetics infinity palette för att göra både mina och andras bryn.
Det som är bra är att Fornax inte är helt svart, utan “nästan-svart” och går mot det kalla bruna hållet när man tonar den, då den är helt perfekt för bryn! Ljusa som mörka.  Men är du superblond och vill ha lite ljusare bryn skulle jag rekommendera att använda cigar eller Maffei istället.

/I almost always use the color “Fornax” from LH Cosmetics infinity palette to make both mine and other peoples brows brows.
Fornax is not entirely black, but “almost-black” and becomes cool brown when you blend it. But if you are super blonde and want lighter brows I would recommend using cigar or Maffei instead.

Jag är ganska lätt på handen när jag gör mina bryn för att det inte ska bli too much. Och vill man ha mer krut i färgen är det bara att blöta borsten.

Lycka till 🙂

/I’m pretty easy on the hand when I do my brows. And if you want more intensive colors, just use a wet brush.

good luck!


6 kommentarer6 kommentarer om “Fixa perfekta brynen med Fornax”

  Jag brukar rocka zwicky och cigar till mina bryn ✌ har mycket koppar i håret!

  Reply

  Jaaa det glömde jag ju skriva! Zwicky är super om man har koppar eller rött hår??

  Reply

  Dina bryn är ju så perfekta! Jag har så svårt att få till mina bra pga att de är ljusa och glesa. Har även svårt att hantera skugga så jag kör med penna och färgad gel på. Blir helt okej, men drömmen är ju att du skulle måla de någon gång.

  Reply

  Jag brukade använda skugga till mina bryn förr men efter att ha provat dipbrow pomade så gör jag inte det mer. Jag har så otroligt svårt för att få ett bra resultat med skugga för att färgen blir ojämn och fläckig tyvärr :/ har ganska dålig brynväxt dessutom, vilket verkligen inte hjälper. Är detta ett vanligt problem med skugga eller är det bara jag som har otur/dålig teknik?

  Reply

  Hej! Har man väldigt glesa bryn är det alltid bra att lägga en krämig bas i form av penna eller pomade först, men för att få det att sitta bättre är det bra att lägga en skugga eller ett puder över 🙂
  Alternativt att blöta penseln på pudret innan för att få en mer intensiv färg. Lycka till! kram

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.