Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:33 | April 2, 2017

#MedNyaÖgon

https://www.youtube.com/watch?v=tbLbJUY4WbE

Jag har just nu ett samarbete med Åhléns och deras nya kampanj Med Nya Ögon!
För mig handlar kampanjen om att sminka sig själv och andra, inte bara för att göra sig snygg, utan för att uttrycka en känsla, en stil eller en idé!
Jag själv började sminka mig just av den anledningen, att jag tyckte det var roligt att uttrycka mig när jag spelade teater eller var på maskerad, makeup var mer något jag ville använda för att förstärka en känsla.
Makeup var, och ÄR något roligt snarare än något jag använder för att göra mig snygg inför andra. Det var något, och är fortfarande något jag gör för mig själv, och för att inspirera andra 🙂 Jag älskar att bryta mot alla “regler” och visa att man visst kan använda läppstift som ögonskugga!

Jag tycker den här kampanjen är så himla fin och jag älskar hur man vill uppmana alla där ute att se på makeup med nya ögon.
Vill ni veta mer om kampanjen gå in HÄR

I currently have a partnership with Åhléns and their new campaign “with new eyes”
For me the campaign means so much, and to wear make up not in just the way of making yourself more beautiful in front of others, but to express a feeling, or a certain style.
I started to wear make for that reason, I thought it was funny to express myself when I played theater. The makeup was more something I wanted to use to strengthen a character or feeling.
Makeup was, and is still something I do for myself, and to inspire others 🙂 I love to break all the “rules” and show that you can use lipstick as eye shadow!


0 kommentarerGenom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.