scroll down
Arrow
MENU
15:01 | April 4, 2017

Saker man gör när man pausar från beautybloggandet

just a regular day in my life

Allmänt,HANG WITH ME

En helt vanlig dag i mitt liv.. för de som tror att jag bara håller på med smink hela dagarna, det finns ju faktiskt en människa bakom varje beautybloggare där ute.. 🙂
Idag har jag påtat i trädgården hela dagen, krattat löv, rensat ogräs, bränt mig på en jävla brännässla. Men vet ni vad, JAG ÄLSKAR DET!
Jag får sån energi av att vara ute i trädgården och det gör mig lycklig av att kunna vara ute och greja.
Och tänk att kunna vara ute i början av April, och det är varmt. SÅN JÄVLA LYCKA!
Nu ska jag fortsätta påta!
Pussokram

/Just another day in my life .. for those who I’m just doing makeup all day, there’s actually a person behind every beauty blogger out there .. 🙂
Today I have been in the garden all day, and I LOVE IT
I get so much energy of being out in the garden and it makes me happy to be able to be outside already in April.

Kisses and hugs

11 Responses to “Saker man gör när man pausar från beautybloggandet”

 1. Fideli on

  Hej! Jag börjar få halvt panik, då jag aldrig hittar en foundation som passar min hudton. Oftast ser foundations rosa ut på mig. Jag är svensk/finsk/indisk.. har du tips på foundations som har oliv eller mer gröna toner? 🙂
  Tacksam för svar!!

  Reply
 2. Emma on

  Hej Linda!

  Jag har en fråga som jag hoppas att du vill och har tid att besvara. Har du några tips på hur man fixar ögonbryn när man inte har något att jobba med? Jag har i princip inga ögonbryn över huvud taget, stråna är glesa och framför allt det ena ser ut att vara snaggat på mitten. Larvsvansen på brynet har liksom… gett upp och gått i ide.

  Älskar din infinity palette förresten, den har gjort smink så himla mycket roligare!

  Reply
  • lindahallberg on

   Hej Emma! När man inte har några bryn alls är penna eller Pomade lättast att jobba med då det sitter bättre på huden än puder. Testa det och fixera med en skugga, då brukar det sitta hela dagen 🙂
   Och kul att du gillar paletten <3 <3

   Kram!

   Reply
 3. Alexandra on

  Hej! Gud va roligt med ett sånt här inlägg! Härlig kontrast! Älskar också att pyssla med blommor/växter OCH skönhet! 😀

  Reply
 4. Karin on

  Åh vad härligt det ser ut! Hoppas själv få lite tid till helgen om vädret tillåter att påta runt lite ut och plantera lite penseer så man får så där vårfint på farstukvisten. Fantastiskt att du visar lite från det verkliga livet.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)