scroll down
Arrow
MENU
8:01 | April 12, 2017

LH cosmetics roadtrip till Göteborg!

I samarbete med LH cosmetics & Kicks

Allmänt,LH cosmetics


Tjo!
Igår åkte vi till Göteborg för att sätta upp våran allra första hylla i fysisk butik! Nämligen Kicks i Nordstan! Det var jag, Aida och Linus som packade hyllan i en bil och åkte , vi kom fram sent och hann precis lyfta in alla grejer innan butiken stängde. Imorgon ska vi sätta upp hyllan och sen börjar försäljningen!
Kicks i Nordstan kommer första fysiska butiken och främst att sälja redan existerande produkter, och de släpps på Kicks.se och Kicks.no redan imorgon , och sedan den 27:e så släpper vi våra nyyyyheeeeter!! GHAAA jag är SÅ spänd!

/Heey!
Yesterday we went to Gothenburg to put up our first shelf in a physical store: Kicks in Nordstan! It was me, Aida and Linus who packed the shelf into a car and went there. Tomorrow we will put up the shelf 🙂

Här har en sneak peek på hyllan! Designad från en idé jag själv gjorde för längesen. SÅ sjukt att se hur den utvecklats. Och nu är den klar! 😀

/Here’s a sneak peek on the shelf, designed from an idea I had a long time ago, It’s sooo cool to see how it developed, and now it’s finished!

Vi har en riktigt fet plats bredvid Cover FX, MAC och Tromborg på nedre plan

/Our spot will be besides Cover FX, MAC and Tromborg on the lower floor

 

14 Responses to “LH cosmetics roadtrip till Göteborg!”

 1. Viktoria on

  Stort grattis fina du! Det är du värd tusen gånger om! ❤
  Vet du vilken tid det släpps på kicks hemsida imorgon?
  Tacksam för svar!
  Med vänlig hälsning, Viktoria

  Reply
 2. Tammy on

  Linda, congratulations!!! I’m so excited to hear about your super cool news. Thank you for being so passionate about your work. Awe-inspiring says it all!!! Hugs, Tammy

  Reply
 3. Jennifer on

  Hej skulle verkligen behöva tips om concealer. Jag har problem med att varje concealr jag testat för att ha under ögonen som täckande highlighter har alltid fastnat i mina skratt rynkor och sen så har den blivit kakig eller vad man säger. Ska på jakt efter en concealer på fredag så har du några förslag på lager. Jag är väldigt blek i hyn så behöver en väldigt ljus. 🙂

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)