Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | April 21, 2017

Todays look | Hatten som flög av och räddaren i nöden

På riktigt, igår hände VÄRLDENS sjukaste sak.. någonsin, kommer nog aldrig i mitt liv ha mer tur än vad jag hade igår. Vi var ett gäng som gick från Scandic vid centralen, till Stadshuset där Swedish Beauty & Cosmetics Awards skulle hållas.  På stadsbron så blåste det en del, så min hatt blåste av, och plums ner i vattnet. Paniken som for igenom mitt huvud när jag inser att jag INTE har en frisyr som funkar utan hatt då man typ såg alla mina fula extensionsfästen under hatten.. Vi stod där på bron och funderade på hur vi skulle göra, samtidigt som vi såg hatten flyta iväg, ser vi bubblor som sipprar upp från botten, och upp kommer en dykare, EN  DYKARE!! Vi vinkar och skriker och pekar på hatten, som han hämtar, sen simmar och ger till mig, vilken jävla hjälte! Hatten var såklart dyngsur, men den åkte på huvudet ändå 🙂 För glad, det blev jag! Och det var min fina handgjorda hatt från London, så jag hade på riktigt nog börjat gråta om den hade försvunnit.
Men förstår ni? HUR stora är oddsen att en dykare pluppar upp typ två meter från där jag tappat i hatten. Superknäppt, och väldigt väldigt roligt! Skulle nog köpt en lott också

Bas/Base
Make up forever Ultra HD stick 120=Y245
Dermablend Setting powder
LH cosmetics Infinity palette (Zwicky, Virgio, Cigar, Andromeda)

Ögon/Eyes
NYX Proof it eyeshadow base
LH cosmetics Infinity palette (Zwicky, Virgio, Fornax)
Illamasqua puré pigment fortune
Kat von d tattoo liner trooper
Depend lösögonfransar effect 2 (2 pairs)
MAC instacurl lash mascara

Bryn/Brows
LH cosmetics infinity palette (Fornax)
The Browgal Eyebrow gel

Läppar/Lips
Kat von D everlasting liquid lipstick Ophelia

 

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Todays look | Hatten som flög av och räddaren i nöden”

  Haha vilken historia! Låter ju inte ens nästan sant egentligen – bara för att det är så knasigt! Du skulle nog köpt en lott 😉

  Reply

  Haha låter helt otroligt du skulle nog köpt en lott med 😀

  Reply

  Otroligt fin sminkning! Tänkte först “shit, vilken snygg guldig ögonskugga, den måste jag köpa” och sen ser jag till min förvåning (och glädje eftersom jag äger den) att du använt din infinitypalett till ögonen! Fattar dock inte hur du får till guldskimret med din palett, ser ut som om du lagt ett guldglitter ovanpå skuggan? Vore jättebra med en tutorial på denna look så man kan se hur du använder paletten på detta sätt. 🙂

  Funderar också på hur du gör när du lägger dubbla ögonfransar, lägger du dem lite omlått eller exakt ovanpå varandra? Tycker för övrigt att du passar så himla bra i just denna modellen på fransar, jag har själv köpt dem och använt dem ett par gånger (faktiskt så har jag dem på mig idag) men det blir inte alls lika fint på mina ögon. tycker jag ser lite sömning eller “droopy-eyed” ut, om du förstår vad jag menar… Får inte till den där fina kattögonformen som du får, trots att jag själv har lite Bambiögon enligt många. Vet du vad det kan bero på? Sätter jag dem för långt ut mot kanten kanske så att de ger nedåtlutande ögon, du kanske sätter dem lite mer mot mitten av fransraden?

  Tacksam för svar, men förstår om du har fullt upp och inte hinner. Ha det bra och trevlig helg! 🙂

  Mvh Maria

  Reply

  Tack! den guldiga i mitten är Illamasquas pure pigment Fortune 🙂 så du har helt rätt om guldig skimmerskugga.
  De jag lagt nu är halva fransar och mycket lättare att lägga dubbelt för att få ögonen att se pigga ut. testa det 🙂

  Reply

  Hi Linda!! Beautiful make up! Gorgeous! Please create more make up ideas for brown eyes, using those contacts!they are amazing!.

  Thank you, and keep going girl!
  Kisses from Uruguay

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.