Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:28 | April 24, 2017

Video | Ska jag sluta med youtube?

https://www.youtube.com/watch?v=Z60lz7A8KW8&feature=youtu.be

Ni kanske undrar varför jag inte varit på Youtube på ett tag, så jag gjorde en video om varför, för jag vill inte att ni ska undra, jag vill vara ärlig och säga som det är <3

/You may wonder why I haven’t been on youtube for a while, so I did a video about that.
I don’t want you to wonder, I want to be honest and tell you how it is and how I feel <3


10 kommentarer10 kommentarer om “Video | Ska jag sluta med youtube?”

  Det går inte att kolla, står att videoklippet ej är tillgängligt!

  Reply

  Hej, det är för att jag tog bort den pga att vissa saker jag sa fick er att låta som om ni var bördan till att jag tyckte youtube var jobbigt, och det blev så fel, så jag kommer klippa om och publicera vid ett annat tillfälle när jag har tid <3

  Reply

  Hey Linda! I saw your video, and I just think you should do whatever makes YOU happy! Being creative is what you are, and we all love you for that. You are the most talented artist I know, and you should be able to do what makes your heart beat, and not what Youtube says you should. You inspire all of us so much, so I wish you the best of luck for LH cosmetics and everything you are going through at the moment!

  From a big french fan ! xx

  Reply

  Kan tänka mig/förstå att det måste vara en jobbig känsla att ständigt göra något nytt(milt skrivet), att försöka (slå) de man gjorde sist. Att alltid vara på topp.att alltid göra och tänka nytt. Känna att vi (dina fans) inte tröttnar.

  Men vi finns oavsett. Youtube är inte allt. Isf är det inget du ständigt behöver använda dig av.

  Jag tror på dig. Du är grym. Du måste kunna andas emellanåt. Få bara vara. O göra det du vill.
  Du har ju lanserat ditt egna märke. Det är stort!

  Stor kram.// Linda

  Reply

  Tjena. Sitter på jobbet med grov ångest efter att ha börjat passet med en panikattack! Yay!
  Tänkte bara kommentera (min första kommentar hos dig ever) att gör vad fn du vill och skit i alla andra. Skit i att vi tar det negativt. Inte för att jag hörde ett ord för jag hann inte se videon men här sitter jag och projicerar min egna ångest på allt och tänkte att kanske det kan hjälpa på nått vis. Lol.
  Okej skit inte i alla andra men lär dig skita i när du bör skita i.

  Ja som sagt skit i att vi tar det negativt. Världen vi lever i du och jag mår gott av att visa negativitet, sådan som jag tror du menar. Eller? Inte fan vet jag. Jag bryr mig inte. Inte någon annan heller. Alla är vi människor. Men ack så väl jag känner att man får ju fan inte vara det.

  Aja ursäkta mitt babblande jag är faktiskt ångestförvirrad. Men ta mitt råd i akt – gör fan inte kreativiteten till någon annans. T.ex. perfektionisten och publiken. Det gjorde jag.
  Jag slutade fotografera. Slutade njuta av det. Tillsist gav jag upp, raderade allt. Har inte plockat upp kameran än idag 1 år senare.

  Å är det jag säger bara skit, ja men för all del – och ursäkta mig för mitt ångestprojicerande och ångestprat och ursäkta min ångest. (Jobbar fortfarande på att inte ursäkta mig själv för mig själv och andra;)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.