Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | May 17, 2017

Todays look | Freckles

Halloj!
Är iväg och plåtar idag igen och då blir det oftast att jag inte vill sminka mig speciellt mycket alls. Nu har jag mest kört lite bryn, eventuellt lite mascara och så fejkfräknar. Känns fräscht tycker jag 🙂

 

Bas/Base
Make up store cover all mix
LH cosmetics infinity palette

Fräknar/Freckles
LH cosmetics infinity palette

Bryn/Brows
LH cosmetics infinity palette
The BrowGal Eyebrow gel


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look | Freckles”

    Could you please do a tutorial? Every time I try to make freckles it seems like I have some big pores! 🙁

    Reply

    Så snyggt! Jag brukar göra fräknar med min Root Cover spray från Loreal. Så snygg och naturligt! Bästa; det går på 5 sekunder ?

    Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.