scroll down
Arrow
MENU
10:30 | May 18, 2017

Todays look | Medallion

Dagens make-up

Halloj!
Nu ska jag in till kontoret och kolla på lite nya prover 🙂 wihoo!
Sen ska jag hem och packa inför London! Imorgon åker jag till London med NYX cosmetics för att gå på IMATS! Ska bli SÅ kul!

Bas/Base
LH cosmetics Infinity palette
Emite Correct & conceal
Ofra Nikkietutorials Everglow Highlighter

Ögon/Eyes
Danessa Myricks Colorfix Medallion
Kat von D x Too faced Better together (Swoon)
Kat von D Everlasting liquid lipstick Exorcism
Lumene true Mystic Waterproof mascara

Läppar/Lips
Lumene true Mystic Waterproof mascara

3 Responses to “Todays look | Medallion”

 1. Miss Ruby Redhead on

  Har du testat Kicks nya Custom Cover Drops Foundation från Cover FX?? Är riktigt nyfiken på den. Hade varit kul om du kunde göra ett inlägg om just den produkten där vi får se olika täckningsgraderna med din favoritprodukt att blanda dropparna med. Och höra din åsikt om det verkligen är värt pengarna och om det funkar och hållbarheten 🙂

  Läser din blogg nästan varje dag och har gjort det i några år nu. Älskar allt du gör här på bloggen!:D Fortsätt så! ^^ Love

  Reply
 2. Ulrika on

  Jag har en fråga som det hade vart jättekul om du kunde ta upp i ett blogg inlägg! Det handlar om ditt jobb som MUA, och vad du tycker är bra/dåligt med de du sminkar? Alltså t.ex om de har konstiga krav eller förväntningar, eller om folk typ blir överraskade för att de tycker de blir så fina och sånt? En annan grej jag ville fråga om var vad du tycker om när de ber om att få göra en del av sminkningen själv, känns det konstigt, eller typ som att de inte tycker du kan göra ditt jobb ordentligt? Ber folk någonsin om sånt? Såg bara att Kenza tex alltid ber om att få göra bryn och fransar själv, känns det tyket på något sätt eller är det bara skit samma och händer ofta?

  Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)