Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:30 | May 18, 2017

Todays look | Medallion

Halloj!
Nu ska jag in till kontoret och kolla pĂ„ lite nya prover 🙂 wihoo!
Sen ska jag hem och packa inför London! Imorgon Ă„ker jag till London med NYX cosmetics för att gĂ„ pĂ„ IMATS! Ska bli SÅ kul!

Bas/Base
LH cosmetics Infinity palette
Emite Correct & conceal
Ofra Nikkietutorials Everglow Highlighter

Ögon/Eyes
Danessa Myricks Colorfix Medallion
Kat von D x Too faced Better together (Swoon)
Kat von D Everlasting liquid lipstick Exorcism
Lumene true Mystic Waterproof mascara

LĂ€ppar/Lips
Lumene true Mystic Waterproof mascara


3 kommentarer3 kommentarer om “Todays look | Medallion”

  Har du testat Kicks nya Custom Cover Drops Foundation frĂ„n Cover FX?? Är riktigt nyfiken pĂ„ den. Hade varit kul om du kunde göra ett inlĂ€gg om just den produkten dĂ€r vi fĂ„r se olika tĂ€ckningsgraderna med din favoritprodukt att blanda dropparna med. Och höra din Ă„sikt om det verkligen Ă€r vĂ€rt pengarna och om det funkar och hĂ„llbarheten 🙂

  LĂ€ser din blogg nĂ€stan varje dag och har gjort det i nĂ„gra Ă„r nu. Älskar allt du gör hĂ€r pĂ„ bloggen!:D FortsĂ€tt sĂ„! ^^ Love

  Reply

  Jag har en frÄga som det hade vart jÀttekul om du kunde ta upp i ett blogg inlÀgg! Det handlar om ditt jobb som MUA, och vad du tycker Àr bra/dÄligt med de du sminkar? AlltsÄ t.ex om de har konstiga krav eller förvÀntningar, eller om folk typ blir överraskade för att de tycker de blir sÄ fina och sÄnt? En annan grej jag ville frÄga om var vad du tycker om nÀr de ber om att fÄ göra en del av sminkningen sjÀlv, kÀnns det konstigt, eller typ som att de inte tycker du kan göra ditt jobb ordentligt? Ber folk nÄgonsin om sÄnt? SÄg bara att Kenza tex alltid ber om att fÄ göra bryn och fransar sjÀlv, kÀnns det tyket pÄ nÄgot sÀtt eller Àr det bara skit samma och hÀnder ofta?

  Kram!

  Reply

Genom att lÀmna en kommentar Àr jag införstÄdd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.