scroll down
Arrow
MENU
20:20 | May 23, 2017

Lektion med fokus på kreativitet

Class with focus on creativity

Events,HANG WITH ME


Idag var jag och hade lite klass på Björn Axén academy och fokus idag låg på kreativitet och att gå utanför boxen, ge sig hän och göra saker man kanske känner sig lite obekväm med. detta var första gången eleverna gjorde något sånt här och de var så himla duktiga! Alla gick verkligen all in med full face makeup! Jag gjorde först en makeup (den ovan) de skulle använda som inspo, antingen att välja bara en färgkombo, textur eller annat och sedan göra sin egen grej av det.

/Today I had a class at Björn Axén academy and the focus was creativity, going outside of the box, and do things that you may feel uncomfortable with. This was the first time the students did something like this and they did so good! Everyone went all in with full face makeup! First, I made a makeup that they should use as inspiration, either choose a color combo, texture or other things they liked about it, and then do their own thing.

Massor av färg! Det gillar vi! Så kul att se hur alla gjorde olika tolkningar

/A lot of color, that we like! It was so much fun to see all the different makeups.

Tack för idag Björn Axén Academy! alltid lika roligt att komma och jobba hos er 🙂

/Thank you for today Björn Axén Academy, always a pleasure coming back working with you!

5 Responses to “Lektion med fokus på kreativitet”

 1. Lisa on

  Åååh så kul, tack själv för världens roligaste dag 😍 Vill bara fortsätta!!!! Haha.. är det okej om jag lånar bilder här ifrån? 😘

  Reply
  • Linda hallberg on

   självklart är det ok! Och roligt att du hade roligt 🙂 det gör mig glad! Tack för att jag fick låna ditt ansikte 😊

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)