scroll down
Arrow
MENU
14:09 | June 11, 2017

Do it yourself | Glitterhår

DIY glitter hair

Hårvård & Styling,Tips & Trix

Igår innan Summerburst så hade jag och Madde glitterparty hemma hos henne 🙂
Jag gjorde en liten glitterbena på henne som är perfekt inför sommarens festivaler och fester! Det är både enkelt och såååå fint!
Jag gillar att använda stora och små glitter, och gärna lite stjärnor 🙂 Panduro är jättebra om man vill köpa billigt glitter!
På Madde har jag använt glitter från The Gypsy Shrine.

/Before Summerburst I was at Maddes place and we had a glitterparty!
This hairstyle is perfect for all the festivals and parties this summer. It’s both simple and very pretty!
I like to use both big and small glitters, and stars!
I have used glitters from The Gypsy Shrine on Madde

Det jag gör först är att jag använder Lit cosmetics glitter base och lägger glittret i håret där jag vill ha det. När jag sedan är nöjd tar jag bara en hård hårspray och sprayar över glittret så att det fäster ordentligt. Det kan krävas ganska mycket hårspray om man har mycket glitter. Låt torka, sen är det klart!

/The first thing I d0 is do dip my brush into the glitter base from lit cosmetics and then in the glitter. I apply it in the hair where I want it, and when I’m done I take a strong hairspray and spray all over the glitter to make it stick. Let dry, and then you’re done!

Visst blir det fint? 🙂

/Pretty right?

6 Responses to “Do it yourself | Glitterhår”

 1. Linnea on

  Jättefint, måste bara tipsa om att blanda glitter med (hår) mousse, blir som en “pasta” man sedan kan måla på håret, vill man fästa extra väl kan man spreja med hårsprej senare! 😀

  Reply
   • Linnea on

    Ja, jag tycker det, och blir lättare att hantera och inte lika mycket hamnar överallt! Dessutom är det sovsäkert och ser lika bra ut dagen efter!

    Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)