Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:01 | June 18, 2017

Todays look | …

Godmorgon!

Idag ska vi fortsätta att försöka tvätta alla kläder som fortfarande luktar rök, sen ska jag börja packa lite smått till LA, jag ska dit på Kat von D:s lanseringsfest för de nya parfymerna! Det blir bara en tripp på ett par dagar så jag hinner hem till midsommar igen 🙂
SÅ, hit me med alla era tips om hur man somnar lätt på flyg! vet att jag frågat innan. men jag frågar igen.

Bas/Base
Danessa Myricks Vision Cream Cover No3
Paris Berlin HD puder HT 20
LH cosmetics Infinity palette

Ögon/Eyes
LH cosmetics Core Crayon Light (as primer)
NYX cosmetics vivid brights eyeshadow palette
LH cosmetics Infinity palette
LH cosmetics Mood crayon Calm (under eyes)
Danessa Myricks Metals Daydreaming
Make up forever Aqua XL ink liner Lustrous yellow
Make up forever Aqua XL ink liner Matte light Turquoise
House of lashes Sirene Lite

Läppar/Lips
Don’t remember, did this look a while ago and forgot to write down the lip product


10 kommentarer10 kommentarer om “Todays look | …”

  Jag har lätt att bli åksjuk så jag tar alltid någon tablett för det när jag åker. Det blir man jättetrött av! Kanske värt att testa? ?
  Kram

  Reply

  Jag brukar alltid peta i mig en tablett som heter Atarax, det är en antihistamin (som också används som ångestdämpande) vilket gör i alla fall mig supertrött.

  Reply

  Hej Linda!

  Jag har ett sånt jävla problem rent utsagt, jag har aldrig riktigt hittat någon hudvårds- eller makeup rutin som känns 100, sen vill man ju alltid prova nytt, eller hur? 😉

  Jag har alltid upplevt att jag har lite oily, fet, blandad hy. Så jag fick hjälp på kicks, fick foundation och concealer från clarins (everlasting, foundation) och smashbox photo finish primer + primer vatten. I samma veva gjorde jag en hudanalys på apoteket o hon sa att jag hade väldigt torr hy, men även lite orenheter. Så jag fick produkter för det, väldigt fuktgivande vilket jag gillar. MEN. Min foundation SITTER INTE KVAR, på näsan stannar den i kanske en kvart och i resten av ansiktet ser det kakigt och äckligt ut.

  Jag tror att detta är är en blandning av en hudvård och makeup som inte passar mig OCH som inte passa IHOP, framförallt.
  Men nu står jag här i en djungel och vet inte vart jag ska börja, jag undviker att sminka mig för att jag tycker det ser värre ut än innan. Och som SUPERblek med finnar krävs det mycket för att sminket ska se värre ut än innan…

  Känns som om man borde välja ut hudvård + makeup TILLSAMMANS, har du någon aning om vart jag kan vända mig?

  Tack för en grymt inspirerande blogg! KRAM

  Reply

  Åh supersnygg look!!!?? Inga tips till flyget tyvärr… har samma problem?

  Reply

  Beautiful shade of green! Linda love you makeup world ! <3

  Reply

  Lägg en kudde/halsduk i svanken så du sitter skönt, ha stöd för nacken (fula nackkuddar är inget att skämmas för) sen läs en bok! Inte titta på ngn skärm eller mobil, bara läs en gammal hederlig bok – då däckar jag direkt 🙂

  Reply

  Ögonbindel/ögonmask är bra för att få bort ljus och intryck, sköna öronproppar och bra nackkudde. Ska finnas nån kuddgrej som man typ stoppar runt hela ansiktet så man kan sova typ hur som 🙂 ostrich pillow tror jag den heter

  Reply

  Fierce and sexy. Love the coloured mascara!

  Alexis||https://lidsandtricks.com/

  Reply

  You look incredible! I think green and red eye looks are my favourite of yours! Also the fact that you added some other colours but the main focus is on the green is so awesome!
  Kinga xx
  http://rockthisrunway.com/

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.