scroll down
Arrow
MENU
8:01 | June 19, 2017

Todays look | Off to LA

Dagens make-up

Tjoo!
är påväg till Arlanda nu och hoppas jag inte glömt ta med mig nåt.
Har ett gäng timmar att döda på flyget och tror inte att det finns wifi.. men rätt skönt utan wifi tycker jag! har ni något tips på en bra ljudbok jag kan ladda ner så får ni gärna tipsa, jag kör Storytel, så gärna nån som finns där 🙂
Ses i LA!

Bas/Base
Danessa Myricks Vision Cream Cover No3
Paris Berlin HD puder HT 20
LH cosmetics Infinity palette

Bryn/Brows
LH cosmetics Infinity palette
The Browgal clear brow gel

Läppar/Lips
Nabla Dreamy matte liquid lipstick Narcotic
NYX cosmetics Clear Lid laquer

5 Responses to “Todays look | Off to LA”

  1. Cila on

    Lite sent nu men det finns en grymt bra bokserie på 8 böcker än så länge. Den första heter “en nästan vanlig man”, kan verkligen rekommendera de böckerna! Framförallt som ljudbok då det är Stefan Sauk som är uppläsare och han gör det så levande genom sitt sätt att berätta och ha olika röster/tonlägen för varje karaktär på ett helt annat sätt än jag upplevt tidigare.

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)