scroll down
Arrow
MENU
11:05 | July 8, 2017

Todays look | Grande Amore

Dagens make-uper

God morgon!
Haha vilken kväll det blev igår.. kom en timme försent till Sölvesborg, sen blev jag uppmött av mina föräldrar och kusin på stationen. Sen så gick vi och kollade på Arvingarna på stan, rätt bra ös ändå när de började köra Metallica och grejer. Sen så satt vi på altanen här hemma till klockan två på natten och babblade. Idag ska jag köra eventet på Skofabriken mellan 16-19, sen blir det nog en sväng på Killebom. Ska se om jag kan möta upp några gamla vänner kanske 🙂

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
LH cosmetics Infinity palette
Paris Berlin HD puder HT 20

Ögon/Eyes
TheBalm Scuba Mascara

Läppar/Lips
Nabla Dreamy matte liquid lipstick Grande Amore

One Response to “Todays look | Grande Amore”

  1. Jannike on

    Kommer du göra fler sådana här event någon gång? Har varit peppad ända sedan jag fick veta att du skulle till det här eventet men ligger sjuk idag och vill bara gråta för att jag missar det😞

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)