scroll down
Arrow
MENU
14:41 | August 8, 2017

jag är Covergirl för veckorevyn!

I’m a covergirl

Allmänt,Intervjuer

Fick ett mail för ett tag sedan där jag blev tillfrågad att vara på omslaget av Veckorevyn.. Jag fattade typ inte först eftersom jag normalt sätt blir tillfrågad om att göra smink och hår.. Så jag var typ tvungen att läsa en gång till.. haha. I tidningen kan ni läsa min story, samt att jag även gjort ett beautyreportage med tre olika looker 🙂 Bland annat looken ovan!

Är så himla stolt över mig själv och glad över detta då Veckorevyn ändå var del av min ungdom.. kommer liksom ihåg att jag inte riktigt vågade köpa Veckorevyn för att det var massa grejer om sex osv och att jag tyckte det var lite pinsamt, då läste jag bara Frida.. Så.. nu har jag enligt mitt 13-åriga jag hamnat på den coolaste tidningen 🙂

/Got an email a while ago about beeing on the cover of Veckorevyn, I didn’t really get it because I normally get requests about makeup and hair, so I had to read it once again.. haha

In the magazine you can read about my story, and I also did three makeup looks step by step.

I’m so proud of myself, and so happy! I mean, Veckorevyn was a part of me when I grew up.
I remember how I didn’t really dared to buy Veckorevyn because it had things about sex and stuff in it. And I thought that was embarrassing.. So.. According to the 13-year-old me. I’m on the cover of the coolest magazine right now 🙂

14 Responses to “jag är Covergirl för veckorevyn!”

 1. Therese on

  Hej Linda!
  På sista bilden anar man några av dina tatueringar.
  Jag är sugen på att utöka min samling och letar nu efter inspiration.
  Och de lilla man ser av dina är precis i den stil jag tänker mig.
  Så jag undrar om du har möjlighet att skriva ett inlägg med bilder om dina tatueringar?

  Vänligen
  Therese

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)