scroll down
Arrow
MENU
8:01 | September 14, 2017

Todays look | Look at the stars

Dagens make-up

Lösningen när man har bråttom men ändå vill ha en rolig makeup? klistra strass runt ögonen 🙂

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
LH cosmetics Infinity palette – Zwicky, Maffei, Cigar, Pinwheel (adlink)
Paris Berlin HD puder HT 20 (Adlink)

Ögon/Eyes
Swarovski Rhinestones

Läppar/Lips
Carmex
Isadora  Ultra matt liquid lipstick Bare Cashmere

4 Responses to “Todays look | Look at the stars”

 1. Emma on

  Hej Linda! Vet du om det finns någon typ av maskara som inte ger någon färg? Jag kan tycka att det är fint att böja mina fransar & att fransarna ser naturliga ut!
  Sen en till grej! Har du testat loreals(tror jag) nya mascara som går att vrida borsten till en större/mindre borste??

  Kram!

  Reply
 2. Linnea on

  Hej Linda!
  Jag har en fråga angående läppstift och läppglans. Jag har alltid gillat att sminkat mig men använder av någon anledningen aldrig någonting på läpparna. Varken läppstift eller läppglans (absolut inte läppglans då jag hatar den kladdiga känslan på läpparna som blir). Med läppstift tycker jag också att det blir för markerat och jag har svårt att hitta läppstift som verkligen sitter på hela dagen/kvällen. Hur ska jag göra för att hitta den perfekta färgen för mig? Och vilket typ av läppstift ska jag gå på för att det ska sitta?
  Vore supersnällt om du ville svara på min fråga! Har följt dig så länge och tycker att du inspirerar i alla lägen. All cred till dig och lycka till med ditt företag.
  Många kramar, Linnea

  Reply
 3. Emelie on

  Hej!

  Jag har en fråga. Jag undrar hur du klistrar ditt strassen?
  Vart hittar du bra strass, jag ska göra en Unicorn sminkning och undrar om du har några bra tips?

  Tack!

  Reply
  • lindahallberg on

   Hej Emelie! Lättast gör du det med ögonfranslim eller hudlim! jag tycker depends franslim är absolut bäst och dessutom latexfritt!
   Strass kan du antingen hitta på te.x make up store (då är det riktiga swarowski-stenar, och de är ganska dyra) du kan även köpa i plast på Panduro, mycket billigare, och de funkar minst lika bra tycker jag 🙂 Senast jag köpte stenar gjorde jag det på Wish.com, det var nån form av “nageldekor” där man fick 400 stycken för typ 9 spänn. dock tog det typ två/tre veckor för de att komma
   kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)