scroll down
Arrow
MENU
18:26 | September 19, 2017

Inspirationsdag i Helsingborg

I samarbete med LH cosmetics

Events,LH cosmetics

Nu sitter vi på tåget påväg hem från Helsingborg. Idag har vi haft en morgonutbildning, samt en masterclass/inspirationsutbildning för alla stjärnsäljare på Kicks! Vi har haft en riktig toppendag och alla är peppade på våra nya produkter 🙂 Jag visade höstens trender och våra kommande produkter

/On our way back home to stockholm. Today we’ve had an education this morning, and also a masterclass/inspiration day for the staff at kicks where I showed them the trends for this fall, and new products from LH.. We have had a really nice day, and all are excited about our new products! 

Vad kan detta vara måntro?

/What’s this? 😉

Nu är det snart dags att börja avslöja våra nyheter! Hur spända är ni?

/soon, it’s time to reveal the news for this fall. Are u excited?

11 Responses to “Inspirationsdag i Helsingborg”

 1. Camilla on

  Ohh alltså var på Kicks på Väla igår kväll och skulle köpa en oljeprimer och en Foundation. Sa att jag följer dig och att jag nu skulle prova en oljeprimer som du tipsat om, just för ett bättre glow och snyggare finish. Tjejen berättade då att du varit på besök under fm och att de ska börja sälja dina produkter inom kort. Jag ropar jippie och min 10 åriga tjej säger: Mamma, mamma är det henne vi kollar på som gör så fantastiskt fina makeuper? Jaaaa det är det säger jag och vi är alldeles exalterade! Infinitypaletten står överst på önskelistan till födelsedagen. Längtar sååå efter vad du kommer släppa inom kort…. tack Linda för att du sätter färg på den gråaste vardagen Kram kram

  Reply
  • lindahallberg on

   Åh! Vad synd att jag inte var kvar och kunde hälsa på dig och din dotter <3 men vi kommer tillbaka, då får ni komma och kramas 🙂

   Reply
  • lindahallberg on

   Jajamen 🙂 första delen av vår utbildningsturne blir skåne 🙂 jag kommer att återkomma med mer info när det väl är dags och vilka butiker vi kommer till!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)