scroll down
Arrow
MENU
12:11 | September 29, 2017

Todays look | Janice

Dagens make-up

Tjoho!
Idag blir det lite jobb, sen så ska jag till Grönan och kolla på Ghost, tråkigt att det snart är över med konserter där, tycker det är så mysigt att gå på grönan! Jag behöver en konsertkompis känner jag! nån som känner sig manad till att gå på rock-konserter med mig?

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
Danessa Myricks Prism FX
LH cosmetics Infinity palette – Zwicky, Maffei, Andromeda, Cigar (adlink)
Paris Berlin HD puder HT 20 (Adlink)
And some secret products from LH

Ögon/Eyes
LH cosmetics core crayon Greige – As primer (adlink)
LH cosmetics Infinity palette – Cigar, Maffei (adlink)
Kat von d tattoo liner trooper
House of lashes Iconic Lite
And some secret products from LH

Bryn/Brows
LH cosmetics Infinity palette – Fornax (adlink)
The BrowGal Clear brow gel (adlink)

Läppar/Lips
Melt Liquid set lipstick Janice

11 Responses to “Todays look | Janice”

 1. Frida on

  Ååh. Jag behöver också en konsertkompis 😂 Jag har fått bjuda med min bästa vän bara för att ha någon att gå med. Men det är ju alltid roligare att gå med någon som verkligen uppskattar musiken lika mycket som en själv! Vi var på The Used förra året, och nu i oktober ska vi på Papa roach 😊

  Reply
  • lindahallberg on

   Håller HELT med! man får bjuda med nån bara för att liksom 😛 Åh Papa Roach! nu blev jag avis! Jag såg dom på bråvalla för några år sedan, SÅ JÄKLA BRA!

   Reply
 2. Jenny on

  Du är så otroligt vacker! Älskar färgen på läppstiftet!
  Och tyvärr är Ghost årets sista konsert – på Grönan iaf hehe! Men hoppas man kanske ser dig där! 🙂
  / Medarbetare

  Reply
  • lindahallberg on

   Åh tack fina du! ja jag vet, SÅ tråkigt! men förhoppningsvis blir det mer spelningar runtom i Sverige resten av vintern också 🙂

   Reply
 3. Paula on

  First of all: You are the most beautiful, gorgeous and sparkling person I’ve seen in a decade!
  But I also have a question 🙂
  Do you use a moisturizer and if so, wich one?
  All the best, P.

  Reply
 4. Frida on

  Snälla Linda, kan du göra en tutorial på denna eyeliner? Tycker att den är så snygg! 👌🏼 Och din är ju perfekt! Jag har hängande ögonlock och skulle vilja lära mig hur man gör den, då du skrivit tidigare att den passar för dem som har det 😉. Tack!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)