scroll down
Arrow
MENU
10:29 | September 30, 2017

Todays look | A secret

Dagens make-up

Sitter i skrivande stund hos frisören och fixar min hemska utväxt..  det var så konstigt, för tydligen har någon som heter Linda ringt salongen och avbokat min tid idag, hos min frisör, på samma tid som jag? whats up med det liksom? Ingen annan Linda var inbokad nu på morgonen på någon av salongerna, och jag har inte ringt.. så skumt.
Btw, älskar looken ovan, det är en sån där look jag verkligen känner mig snygg i. Koppar-ögon med fet eyeliner och mörka läppar. Känns rätt året om! 🙂
Vilken är din go-to-look?

Bas/Base
Danessa Myricks Vision cream cover N03
Danessa Myricks Prism FX
LH cosmetics Infinity palette – Zwicky, Maffei, Andromeda, Cigar (adlink)
Paris Berlin HD puder HT 20 (Adlink)

Ögon/Eyes
LH cosmetics core crayon Greige – As primer (adlink)
Kat von d tattoo liner trooper
Some secret products from LH
House of lashes Iconic Lite
Isadora Stretch lash mascara (adlink)

 

Bryn/Brows
LH cosmetics Infinity palette – Fornax (adlink)
The BrowGal Clear brow gel (adlink)

Läppar/Lips
Nabla dreamy matte liquid lipstick Coco
Carmex

2 Responses to “Todays look | A secret”

  1. Emma on

    Har du nästan alltid lösögonfransar även till vardags? 🙂 Kan du inte göra ett steg-för-steg-inlägg om det? Jag tycker det kan vara svårt att få kanten näääära fransraden, utan att det blir ett litet glapp. Du är bäst! <3

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)