scroll down
Arrow
MENU
13:59 | October 7, 2017

First impression | NYX professional Total control drop foundation

Linda testar,Linda tipsar

*Pressutskick

Äntligen har NYX professional Total control drop foundation kommit till Sverige!! Denna har blivit superhypad på sociala medier och jag fick känna på den på IMATS i London när jag var där senast, gillade den redan då!
Men nu har jag provat den på riktigt, och jag gillar!

Denna foundation har en väldigt lätt formula, mer vattnig än krämig, och du kan välja själv vilken täckningsgrad du vill ha, från skir till heltäckande, beroende på hur många droppar du tar.
Total control drop foundation passar alla hudtyper.
Pris: 189:- på Eleven.se, Åhléns.se  och Nelly.com (adlinks)

ENGLISH: Finally, NYX Professional Total Control Drop Foundation has come to Sweden !! It’s become super hyped on social media and I tried it at IMATS in London when I was there, liked it already then.
But now I’ve tried it on my face as well, and I like!

This foundation has a very very light formula, more watery than creamy, and you can choose the coverage you want, from sheer to full coverage, depending on how many drops you take.
Total control drop foundation fits all skin types.

Foundationen kommer i 28 nyanser och täcker ett väldigt brett spektrum!

ENGLISH: The foundation comes in 28 shades and covers a broad spectrum

Pipetten doserar exakt den mängd foundation du vill ha. Desto fler droppar, ju mer täckning får du!

ENGLISH: The pipette gives you the exact amount of foundation. the more drops, the more coverage.

Före och efter. Gillar verkligen hur resultatet blir, och du känner den inte alls på huden!
Så min first impression är verkligen bara positiv!

ENGLISH: Before and after, I really like the result, and you can barely feel it on your skin at all
So my first impression is really, really good!

 

 

21 Responses to “First impression | NYX professional Total control drop foundation”

 1. Bea on

  Köpte den för inte så länge sedan och har hittills bara testat den en gång. Men upplevde att den fastnade i torra partier :-/
  Applicerade med en borste, kanske fungerar bättre med en svamp? Hur applicerade du den? 🙂

  Reply
  • lindahallberg on

   jag applicerade med svamp, och har dessutom oljeprimer under för att få en jämn och fin yta. Älskar ju smashbox oil primer under min bas för att få lite mer glow 🙂

   Reply
 2. Pernilla s on

  Jag fick hem mina två färger för nån dag sen. Och jag gillar! Enda problemet jag har är att näsan blir jätteoljig efter bara nån timme,så håller på att testa mig fram å komma på vad som kan hjälpa med det. 🙂

  Reply
  • lindahallberg on

   hmm, har du puder ovanpå? på mig blir den inte oljig om jag lägger massa mattande puder på näsan. Men sen beror det säkert på hur man själv är i ansiktet, är man mer oljig så blir den kanske oljigare under dagen än en matt foundation, jag är för tillfället inte så oljig, så jag upplever den inte oljig på mig, hoppas lite puder, och kanske lite mattande primer under kan hjälpa <3

   Reply
   • Pernilla on

    Jo jag har använt MUS löspuder på. Ska testa lite olika primers, kan dock tycka att vissa framhäver yttorra partier. 🙂 Jag är oljig i tzonen bara, på resten av ansiktet ser den fin ut!

    Reply
 3. Sanna on

  Vilken färg hade du? 🙂 Har du förresten något inlägg om hur man vet om man är kall, neutral eller varm i undertonen?

  Reply
 4. Tova on

  Nästa gång om du får alla färger eller ett gäng, att swatcha alla? För en annan som bor så långt ifrån affärer beställer jag alltid på nätet och är ibland lite krångligt när man ska välja färger o h uppskatta alltid när man kan hitta lite swatches 😊

  Reply
 5. Kili on

  Hej! 😊
  Verkligen snyggt resultat på dig. Denna foundation verkar väldigt intressant och det är så himla bra att den finns i så många nyanser.
  Ska verkligen prova på produkten!😍

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)