scroll down
Arrow
MENU
8:01 | January 8, 2018

Todays look | Galaxy

Dagens make-up

God morgon! 🙂

fick feeling och gjorde ett lite rymd-inspirerat fejs 🙂

Nu är jag på g till Arlanda! ÄR SÅ PEPP på att åka iväg ett tag!! Vill ni ha updates från LA?

Jag har använt/I’ve used
Linda Hallberg Core Crayon Black
Make up forever 12 Flash color case
Linda Hallberg Enchanted Secrets duochrome palette (adlink)
The gypsy shrine Glitter Snow Queen
Stars from Panduro
The body Shop Glitter dust gold

6 Responses to “Todays look | Galaxy”

 1. Julia on

  Hej Linda! Va de inte du som testade sugarbearhair? Hur tycker du att de fungerar? Skulle vara kul att få veta va du tycker om dem. Kram

  Reply
 2. Sofia on

  Hej Linda! Har följt dig i många år men har bott utomlands det senaste året och inte haft tid till att läsa bloggar men WOW! När jag kikade in på din blogg igen, har aldrig fått så mycket inspiration och vilja att följa mina drömmar. Du är så sjukt duktig! Jag håller själv på att utbilda mig inom makeup och ska snart ge mig ut i arbetslivet, min fråga är har du något tips på hur man bygger sin portfolio? Måste man ha en studio och proffsfotograf för att bygga sin första portfolio eller kan man göra en själv? Har du några tips på hur man bygger upp en bra?

  Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)