scroll down
Arrow
MENU
14:20 | March 7, 2018

Linda gillar | Conceal + perfect all in one concealer kit

Linda gillar,Linda Recenserar,Linda testar

*pressutskick, innehåller adlink

Jag gillar produkter som snabbt och enkelt korrigerar huden, och särskilt när jag jobbar som Make up artist och jag inte ska använda så mycket bas, men även dåliga dagar när jag verkligen inte orkar ta på mig foundation, men ändå vill dölja typ röda partier eller ringar under ögonen.
Milanis Conceal + perfect all in one concealer kit är en sådan produkt. Finns i fem olika utföranden beroende på hudton. Jag har färgen Fair to light, som är den ljusaste.

Pris: 249:- och finns bl.a på Lyko.se HÄR (adlink)

ENGLISH: I like products that quick and easy corrects the skin,  especially when I work as a Make up artist. But also days when I really don’t want to use foundation, but still want to hide redness and dark circles..
Milanis Conceal + perfect all in one concealer kit is such a product. Available in five different shades depending on skin tone. I have the shade fair to light, which is the lightest one.

På förpackningen står det att den rosa färgen ljusar upp och döljer “missfärgningar” på huden och de andra tre för att highlighta, täcka över och mixa med varandra för att få den perfekta färgen.
jag själv använder den rosa under ögonen för att få bort blå pigment, den gulaste för att dämpa rött, och de andra två för att highlighta och blanda ut.

KOM IHÅG: Peta aldrig med dina fingrar i en burk med en krämig produkt, då bildas bakterier vilket kan påverka både produktens hållbarhet och ge irritationer på din eller andras hud. Ganska otrevligt med andra ord.

ENGLISH: I use the pink shade under my eyes to get rid of blue shades, the yellow shades to get rid of redness, and the other two others to highlight and mix the shades together

Remember: Never put your fingers directly into a jar with a creamy product! bacteria will form and it will affect both the product and can irritate yours, or your models skin

Jag valde att lägga de olika färgerna med pensel, och sedan sudda ut med ett finger. Produkten är krämig och lättjobbad

ENGLISH:
I’m applying with a brush, and then I blend it with my fingertip. This product is very creamy and easy to work with!

Före och efter. Gillar verkligen hur resultatet blev
Conceal + perfect all in one concealer kit går både att använda för sig själv som på bilden, under, eller över foundation.
En lätt produkt även för en nybörjare!
Jag gillar

ENGLISH: 
Before and after: I really like how this turned out.
Conceal + perfect all in one concealer kit can be used alone, over and under your foundation.
It’s a very simple product, even for a beginner!
I like it!

6 Responses to “Linda gillar | Conceal + perfect all in one concealer kit”

 1. Pernilla S on

  Hmm.. Låter som att denna kanske kan vara nåt för mig då. Jag orkar sällan sminka mig med foundation, har inte så stora “problem” med min hy förutom att ibland har man finnar och nåt rött område bara. Ska lägga denna på minnet! Tack 🙂

  Reply
 2. Carina on

  Åh, vad jag önskar att jag kunde använda sånt, men har för torr/konstig hy nu på vintern :/ Apropå torrt, mitt hår är jättetorrt/sprött nu fastän jag inte duschar det ofta. Finns det någon produkt du kan rekommendera för hår som nästan känns som fnasig bomullstuss? 🙂

  Reply
  • lindahallberg on

   Hej Carina! Se till att bomba din hud med lite tyngre produkter, tex använd nattkräm på dagen! Huden behöver mer nu när det är kallt ute <3
   Ang håret så är det likadant där, vi behöver mer tryck i grejerna, kör inpackningar, låt dem verka länge. Jag älskar Exit haricares hair mask, den är magisk och min favorit! http://exitstore.se/#arganoil-harinpackning-51
   Kram!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)