scroll down
Arrow
MENU
8:01 | March 21, 2018

Todays look | Sun flares

Dagens make-up

*Detta inlägget innehåller adlinks

Tjoho!
Fick sån jäkla sommarfeeling av solen och lät solkatterna lysa i ansiktet när jag tog dessa bilderna. HUR SOMRIGT!?
Skulle inte tacka nej till lite sommar nu för att vara helt ärlig

Bas/Base
Linda Hallberg Infinity palette – Cigar Andromeda, Virgio (adlink)
Make up store Easy Cover all mix (adlink)

Ögon/Eyes
Pixi lash booster mascara  (adlink)

Läppar/Lips
Linda Hallberg Mood Crayon Likeable
Carmex

16 Responses to “Todays look | Sun flares”

 1. Anna on

  Hej Linda! Hur applicerar jag concealer under ögonen utan att mina linjer syns mera? Har du tips på en bra cruelty free concealer? Fyller 25 i år o tycker jag har mycket linjer under ögonen redan :/

  Reply
 2. Vanessa on

  Hey Linda I looooove how you do your Make-up. You‘re so talented. Are your freckles natural or can you make a vid how you do your freckles?

  Xoxo

  Reply
 3. Al on

  So lovely! Could you please do a tutorial for this whole look? I’ve seen your previous freckle video but this look has a great deal more all over the face and I’m interested in all the other elements that give such a natural tawny look.

  Reply
  • lindahallberg on

   Tack Josefine, jag har ingen foundation på mig här vilket gör det lättare att korrigera fräknarna i efterhand med en pensel eller svamp, mycket lättare att jobba i lager 🙂 så jag har gjort som jag brukar, men jobbat mer i lager än om jag har foundation på mig. kram

   Reply
 4. Line on

  Hej och hallå! Jag såg att någon från Linda Hallberg Cosmetics, på instagram, svarade någon följare med att ni hade ett visst antal av er metallic mysteries-palett kvar följt av “when they are gone, they are gone”. Snälla säg inte att det betyder att ni ska sluta tillverka/sälja den 🙁 Har inte haft möjlighet att införskaffa min än

  Reply
  • lindahallberg on

   Hej Line! Både Metallic Mysteries och Enchanted secrets är limited edition. De är slut på lager, men finns fortfarande i Många kicks-butiker, och det stämmer att de är slut sedan, Men det kommer annat fint, jag lovar <3 Som Sn skriver ovan så är det 20% på all ögonmakeup på kicks nu, även Metallic mysteries. kram <3

   Reply
 5. Emma Hallberg on

  Hej Linda.

  Jag tänkte boka en tid hos din frisör Natalie på Creative Headz. När jag går in på hemsidan finns det flera olika salonger att välja mellan, hur hittar man till Natalie? Jag vill ha lika magiskt hår som du 😍

  Reply
  • lindahallberg on

   Hej Emma! Nu på senare tid har jag gått till en tjej som heter Camilla på CH Hornsgatan. Nathalie jobbar på Odenplan 🙂

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)