scroll down
Arrow
MENU
19:20 | April 16, 2018

Prickar & 30 seconds to mars

Nagelvård

Jag är så glad så jag tror jag smäller av, har fått veta att jag ska gå på 30 Seconds to mars-konserten på söndag, och dessutom få träffa bandet, jag dör typ.. detta är det sjukaste nånsin.. Det var VÄLDIGT längesedan jag blev så glad. herregud..

Bara för det så kör jag lite prickar på naglarna, blev mer psykedeliskt än 30 seconds to marsigt.. men men. jag gillar! och blir väldigt glad av dem!
har använt typ alla färgerna i Depends nya kollektion jag visade er igår 🙂
Prickarna har jag duttat med vår Liner brush.

ENGLISH:
I’m so happy right now.. I’m going to burst! I’ve been told that I’m going to the 30 Seconds to March concert on Sunday, and I’ll meet the band as well ..
This is  like the coolest thing ever .. I haven’t been this happy for a long time..

And because that I did dots on the nails, became more psychedelic than “30-seconds-to-marchy” .. but I like, and they make me happy!
have used almost all the colors in Depend’s new collection I showed you yesterday 🙂
I made the dots with our Liner brush.

 

10 Responses to “Prickar & 30 seconds to mars”

 1. Julia on

  WOW! Galet avundsjuk!!! 😍 Jared Leto är ju typ världens snyggaste 🤤 och så är såklart bandet sjukt bra. 😉
  Grattis!

  Reply
 2. Frida on

  Åh jag blir så avis! Jag och min bästa vän ville gå o se dom. Men biljetterna tog ju slut så fort så vi hann inte boka 😩

  Reply
 3. Sandra Nord on

  Gu vad kul! Grattis! 😀 Har också haft turen att få hänga med några av de musiker som jag sett mest upp till, har nog nästan aldrig upplevt sån eufori! Du kommer ha en GRYM kväll! <3

  Reply
 4. Johanna on

  What?!?? Jag vill också träffa dem 😱😱 Jared är ju så snygg med 😉 men ska med på konstertern på söndag! Ska bli så himla häftigt!

  Reply
  • lindahallberg on

   visst blev de lite roliga? blir så glad av att bara titta på dom 🙂 jag har typ inte fattat det själv än 🙂 är helt lyrisk!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)