scroll down
Arrow
MENU
19:45 | May 7, 2018

TACK | THANK YOU

Allmänt

Jag vill bara säga tack till alla som grattat mig på födelsedagen 🙂
Jag tror inte ni förstår vad det betyder!
Att läsa saker som Queen, Girlboss osv är för mig helt sjukt svårt att ta in.. men att jag kan vara en enda persons makeupqueen eller girlboss betyder SÅ mycket för mig <3 och jag blir nästan lite tårögd så mycket kärlek det finns på nätet. Hur mycket fina följare och vänner jag har!

Ni är BÄST. TACK

ENGLISH:
I just want to say thank you for all the love I’ve got today!
I don’t think you understand how much it means to me.. To read things like “queen”, “girl boss” and so on.. it’s crazy hard to take in!
I’m happy to be just ONE persons Queen or girl boss.. I almost got tears in my eyes when I read all the love on Instagram for example. You guys are the best, I feel nothing but love for you!

Leave a Reply

  • (will not be published)