Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:53 | November 1, 2009

Linda Testar: Pulse Perfection från Maybelline

NU har jag kommit till skott och testat pulse perfection mascaran från Maybelline!

Den vibrerande mascaran har min favoritborste, men om vibrationen gör någon nytta? Nja, det vet jag inte, det kittlas mest i ögonen!

Annars så tyckte jag att det var en helt okej mascara för att inte vara vattenfast (Jag använder nästan enbart vattenfast)

Efter en applicering blir fransarna väl separerade utan klumpar! Perfekt vardagsmascara om den varit brun!

20090616-maybelline-pulse-perfection-vibrating-mascara

(om ni undrar vad det är för märken kring ögonen så är det min franstång som färgat av sig =P haha)

Bild 5769Bild 5772

20 kommentarer20 kommentarer om “Linda Testar: Pulse Perfection från Maybelline”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bara en undran! vfr står det att inlägget lades ut 17.53 när klockan är 16.56?! hmm kanske ska ställa om 😉

  Svar: What? det var skumt =S

  Reply
 • Rsultatet blev bra!

  Reply
 • Hej! Var har du köpt de sminket som du gjorde alla sår med? Kram

  Reply
 • riktigt snyggt !
  haha, du är inte ensam om att ha
  en franstång som färgar av sig 😉
  och min är blå!
  btw; älskar din blogg 🙂

  Reply
 • Tar inte din hy mycket stryk när du sminkar dig så mycket och tvättar av det hela tiden och håller på så om och om igen, eftersom hyn aldrig får vila? Jag kan känna det när jag har sminkat mig mycket en längre tid så kan det vara skönt att vara utan och känna sig helt naturell.

  Reply
 • Hyn mår bra sålänge du bara rengör morgon och kväll =) men visst är det skönt att bara gå hemma osminkad! det håller jag med om!

  Reply
 • Jag har sjukt svårt för mode och sminkbloggar, men just den här bloggen sitter jag och längtar efter nya inlägg! Bra variation på inläggen och allt, och allt är roligt att läsa. Cred dära! Fler videoinlägg med sminktips uppskattas, jag har blivit helt uppslukad och har skrivit upp sminkkurs på make up store på önskelistan tack vare dig, hehe

  Reply
 • Jag är också lite fundersam över hur mycket effekt själva vibrationerna verkligen gör.. visst kittlas det när man ska komma åt de innersta fransarna? hehe. Den ger ju knappast någon volym men ändå helt ok 🙂

  Reply
 • Hej!

  Är det någon spec. anledning till att du använder vattenfast mascara? eller bara att den står emot fukt/vatten?

  Reply
 • det är dels för att mina ögon alltid rinner när jag cyklar och det blåser (det blåser typ alltid i lkpg) och så håller sig fransarna böjda längre med vattenfast =)

  Reply
 • Tja Linda. Fin du var igår 😀

  Du, testa en mascara från clinique som heter Lash Power mascara. Den gör ögonfransarna riktigt långa och sitter som berget tills man tvättar av den med varmt vatten då lossnar den direkt! Bästa mascaran jag använt utan tvekan!!

  Reply
 • Sv: Japp mkt skumt, *skratt*

  Reply
 • Är den värd att testas, vad kostar vibratorn? ^^

  Reply
 • oj, det vet jag faktiskt inte =P

  Reply
 • Kan du inte visa hur man ska lägga på mascara, alla gör så olika 😛

  Reply
 • Snälla kan du inte berätta och visa hur du gör när du målar nederfransarna utan att kladda på huden?? Jag lyckas då aldrig!! :S

  Reply
 • jag undrar hur du får bort vattenfast maskara ? är det bara med vanlig sminkborttagning ? jag har alltid sånna problem med att få bort sån maskara o tappar alltid ögonfransar efter det så vore bra med lite tips hur man får bort det på ett bra sätt 🙂

  Reply
 • Hej! 🙂
  När jag ska sätta på mig mascara på underfransarna så händer det så ofta att de ser längre eller lika långa ut som mina fransar över ögat. Så min fråga är, vet du hur man ska göra för att få sina fransar under ögat kortare än de som är övre men ändå få ett jämt resultat där under???

  Reply
 • kolla in min blogg! 😀 lovejunkiie.blogg.se

  Reply
 • jag har en fråga som jag gärna skulle ilja ha svar på.
  det e så att när jag tar på mig min foundation på morgonen så försvinner den efter 2-3 timmar. jag använder , pure liquid mineral foundation från maybelline. så jag undrar om du kan vet hur jag ska göra för att få den sitta kvar längre?

  Reply