Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:08 | November 2, 2009

Linda Recenserar: ACO Spotless

Hej på er!

Nu har jag testat ACO Spotless under ca två veckor!

Första intrycket var att fuktkrämen var otroligt dryg! Och jag älskar att den är fri från Parfym!

Även gelen som ska ta bort blemmor fungerar faktiskt! Punkapplicerar jag den på kvällen så har faktiskt mycket av blemman dämpats på morgonen! =)

Rengöringen och ansiktsvattnet har jag inte testat än, då mina gamla rengöringsprosukter inte är slut än!

Jag är absolut imponerad av dessa produkter och kommer nog köpa både krämen och gelen i framtiden!

Bild 5391

8 kommentarer8 kommentarer om “Linda Recenserar: ACO Spotless”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • kul att du blev nöjd med dom! 🙂

  Reply
 • vart kan man köpa dom och vad kostar dom? Behöver produkter som hjälper 🙁 snälla, svara gärna 🙂

  älskar din blogg föresten 😀

  Reply
 • Härligt! Då kanske jag testar dem nästa gång det är dags för mig att köpa nytt 🙂

  Reply
 • Jag har oxå provat den nya serien. Hade Nivea Visage Refreshing wash gel och Toner samt Nivea Young ansiktscreme förut och tyckte inte att jag kände mig ren efter att jag tvättat mig. Av ansiktscremenblevjag dessutom bara mer flottig trots att den skulle ha en mattande effekt.
  Jag är jättenöjd med acos nya serie, jag har rengöringen, ansiktsvattnet och ansiktscremen. Är väldigt nöjd med allt. Enda negativa är att ansiktsvattnet stinker alkohol… Ska bli spännande och se vad du tycker sen!

  Reply
 • Då kanske man törs prova dom och se vad dom kan göra för min hy 🙂 Men köpte ett testpaket från Clinique idag och måste testa det först 😉

  Reply
 • Jag köpte hela denna serien i Fredags och är sjukt nöjd med allting! Provade Angels & Demons innan men som dig var jag väldigt missnöjd med den, luktade manligt och funkade inte alls på min hud. Denna serien har redan nu dämpat mina blemmor väldigt mycket! Jag är jättenöjd, och hoppas att det fortsätter vara såhär bra! =)

  Reply
 • Grymt att produkterna passade dig Linda. Har du varit inne och spelat Spotless Comeback? Tror att du skulle vara grym på att komma med comebacks på pikar! http://www.spotlesscomeback.se

  Reply
 • […] även kallad ”smurfmasken” Remover för ögonmakeup: Loreals vattenfasta! Dagkräm: ACO Spotless Nattkräm: – Ögonkräm: ACO:s ögonkräm Solskydd: MUS Prime & Protect med spf 15, perfekt bas […]

  Reply