Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:09 | November 2, 2009

Videoblogg – Hur jag fyller i ögonbrynen!

För er nya läsare tänkte jag lägga upp min video hur jag fyller i mina ögonbryn!


13 kommentarer13 kommentarer om “Videoblogg – Hur jag fyller i ögonbrynen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Synd att du inte tänker lika mycket på dina gamla läsare. Börjar bli trött på att se gamla bilder, gamla sminkningar och gamla videobloggar. Istället för att posta gamla inlägg, så kan du ju bara länka till din gamla blogg.. Eller tjänar du mindre pengar då?
  Du är väldigt duktig, en riktigt inspirationskälla, men jag börjar tröttna på dessa gamla inlägg. Sen du bytte blogg har det bara blivit sämre, skärpning!

  Reply
 • Kanon fint! Du är verkligen jätte duktig:) Vart kan man köpa sådana produkter som du använder? Har nämnligen aldrig hört talas om det märket eller sett det ute i någon affär:O Tänkte om det finns någon hemsida?:) Kram på dig

  Reply
 • herregud va söt du är! och jättebra video med bra tips!

  Reply
 • Ska man tvätta “puder-puffen” och isåfall, hurdå? 🙂

  Reply
 • Håller med Majjan.
  När man ser att du lagt in ett nytt inlägg blir man lite så, ooh vad kan hon nu gjrot! men när man ser att man sett det innan, nae.

  Reply
 • @ Majjan: Sluta gnäll och skit i att läsa om det inte passar.

  Linda du är grym! Hoppas verkligen att MUS har gett dig en rejäl löneförhöjning efter allt folk du drar dit med ditt bloggande. Jag har iaf börjat handla mycket mer där sedan jag började läsa din blogg 🙂

  Reply
 • hej linda, jag tycker din blogg är toppen! kan inte du göra en videoguide om hur man plockar ögonbrynen på bästa sätt? Vore toppen!

  Reply
 • Är det inte bättre att låta bli att plocka bort halva brynet?

  Reply
 • Kim: Om man är makeup-artist och ofta testar olika sminkningar på sig själv kan det vara bra med halva bryn, då det lättare går att ändra formen på dem.

  Reply
 • Dina videobloggar är helt toppen 🙂
  Följer din blogg och de är den bästa sminkbloggen enligt mig 🙂

  Reply
 • […] ofta frågan hur jag fyller i brynen, och med vad jag fyller i brynen. HÄR har jag en video om hur jag fyller i brynen med […]

  Reply
 • världens senaste kommentar i know men måste bara säga att jag är så tacksam för denna video!! har tränat på att lägga eyeliner i ett år, började med MUS cake för ca 6 månader sedan har dock alltid trott dock att man måste ha ögat stängt vilket jag aldrig varit bra på!! dessutom är jag halvt blind på ena ögat, haha! tack så mycket för att du visar hur man ska göra 🙂 Du är så jäkla bäst!

  Reply
 • menade att kommentera på videon där du visar hur man lägger eyeliner 😉

  Reply