Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:42 | November 3, 2009

Dagens make-up – orange och lila

Hallojs!

Nu står maten i ugnen och jag kan varva ner! puh!

Så här kommer dagens make!

Jag har använt: (Allt från MUS förrutom mascaran)

HIghtechlighter Platina

M/S Pollution, sunrise, Champagne

C/S Bloom

Blush Metal cherry

Eyepencil Darkest shadow

Cake eyeliner black

Define a lash volume från Maybelline

Bild 5834 Bild 5836

Helhetsmake-up ser ni i inlägget innan =)


14 kommentarer14 kommentarer om “Dagens make-up – orange och lila”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • din blogg ser konstig ut för mig! ;o har gjort det några dagar..

  Reply
 • Skulle du inte kunna videoblogga om hur du gjorde denna make-upen? Den var så fin och jag skulle vilja prova att göra den själv. Kram

  Reply
 • Fint! 🙂

  Reply
 • Den lilla färgen var super snygg. Skulle dock vara kul om du tipsade om andra mörken än bara MUS, förstår att du skriver mycket om dom eftersom det är just dom du använder men jag har varken till gång till MUS butik eller pengar så skulle vara kul om du tipsade om “vanligt” smink också 😛

  Reply
 • I Know! visst skulle det det! Grejen är den att när jag jobbar (jag jobbar på MUS) får jag bara använda deras smink. men självklart kan du ju, om du gillar en färg, hitta den i ett annat märke och kopiera maken ändå =)

  Reply
 • Kan inte du göra en videoblogg om hur man sotar ögonen?

  Reply
 • Vackert! Skulle du inte kunna göra en tutorial på den här sminkningen? Föll för den som en sten:D Du är så duktig, håret och sminkningen är verkligen suveränt, ännu en fullträff från dig:)

  Reply
 • nice:D

  Reply
 • Jag har följt din blogg för inspiration och upptäckt att du också har linser. För mig är det oftast inget problem förrutom när jag målar svart innanför fransarna. Då kan mina ögon lätt bli röda, eller så bildas det en yta på linsen som gör att jag ser grumligt vid slutet av dagen…

  Det är så himla synd för jag gillar att det blir sug i blicken när ögonen markeras även på insidan… 😉

  Har du ngr bra tips för oss linsbärare? Hur gör du själv när du lägger pennan? Är jag kanske ensam om detta problem eller finns det andra som upplever samma sak?

  Reply
 • Soffiproppen: trist att det ska bli irriterat =/ jag upplever inte den känslan, varken att det blir grumligt eller att ögat blir rött, men jag vet däremot när jag testade isadoras “inliner-kajal” så blev det otroligt grumligt i ögat. Så testa runt bland pennorna för att hitta rätt =)

  Reply
 • Det där var en riktigt härlig höstmake med underbara färger.

  http://mandelstrom.webblogg.se

  Reply
 • Tjohejsan 🙂 Underbar blogg du har!! Har verkligen blivit inspirerad av dig! Har nu funderat på att hoppa av samhällsprogramet och söka en skola där man får lära sig make up och hår 🙂 Kika gärna in i min blogg någon gång 🙂 tack för underbar läsning!!

  Reply
 • En mascara jag verkligen kan rekommendera är Diors blackout show… fantastiskt bra. Testa den om du inte redan har gjort det, och du är en av få som verkligen kan sminka bra på MUS. 🙂

  Reply
 • Så himla fint!

  Reply