Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:45 | November 5, 2009

Dagens make-up – Deadly!

Hallooo =)

Nu är jag äntligen hemma! Har städat lite och ska snart fixa maten! Medans baconen ligger på tining så kör jag dagens make-up! Som idag är brun och guldig!

Jag har använt: Allt från MUS

Hightechlighter Sundust

M/S Deadly & White

E/D 24Carat

Eyepencil Darkest shadow

Cake eyeliner black

Long lash mascara

Bild 5885 Bild 5882

På kinderna har jag Blush Metal Cherry, Lust och E/D 24Carat

Bild 5897

På läpparna har jag Lipstick Glimmer

Bild 5887

31 kommentarer31 kommentarer om “Dagens make-up – Deadly!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • snygg du är tjejen!

  Reply
 • Fiiint! 🙂

  Reply
 • Undrar om det finns ögonskuggor i liknande färger i något annat märke, det är klart att det finns men jag tänkte om du vet något specifikt som är något billigare än make up stores? Tack för en grymt inspirerande blogg! Du får gärna ha med mer inlägg om hår!

  Reply
 • Kika på Viva la diva =)

  Reply
 • Det jag inte förstår är hur du orkar sminka dej så himla fint varje dag!?

  Reply
 • Det är sååå himla roligt =) det är därför jag håller skenet uppe !

  Reply
 • Tjusigt! Och vilken fin blomma i håret! Den ser typ likadan ut som en som satt på en top som jag köpte för typ hundra år sen 🙂

  Reply
 • ååh! Det var verkligen jätte fint! 🙂

  Reply
 • Hej! Började läsa din blogg för ett tag sen då jag hamnade in på den av en slump, och VIPS så var jag fast i den! Älskar allt som har med make upp att göra och dina sminkningar så så gryma och inpirerande! Nu läser jag din blogg varje dag och blir aldrig besviken på dina inlägg! Keep going! =) =)
  MVH Fanny

  Reply
 • Din blogg är helt underbar!
  själv är jag inte så bra på lägga ögonskugga så skulle va kul om man fick se mer hur du gör när du lägger en ögonskugga, steg för steg 🙂

  Reply
 • du är så grymt duktig! blir jätte inspirerad, skulle göra allt för att kunna sminka så!

  Reply
 • Gud vilken nsygg make up du gjorde idag.

  Reply
 • Oj vad fin du har blivit i håret 🙂 Det var ett tag sen jag hade tillgång till internet men såklart man kollar in sina favoritbloggar när man kan igen .. Jättefin i håret och sminket är ju superfint osm vanligt det också 🙂 Tänkte bara fråga vad du använder för plattång, eller om du har någon speciell som du vill rekommendera.. Jag är på jakt efter en ny!

  Reply
 • TAck =) jag använder inte plattång till vardags.. utan väldigt sällan. den plattång jag har kommer från Gama.

  Reply
 • Jag tycker att din blogg är sjukt bra och grymt inspirerande! Jag blir lika inponerad varje gång jag går in på din blogg, du är så otroligt duktig! Så nu har jag lagt in din blogg som startsida på mitt internett haha 😀

  Reply
 • Oj, nej men gud så kul =)

  Reply
 • Får du gratis smink från Make up store? Gillar din blogg!! 🙂

  Reply
 • Cecilia: nej det får jag inte..

  Reply
 • Du passar sjuuuukt bra i den där frisyren! Och vilken snygg hårprydnad du har! Älskar sminkningen med! Du är verkligen grym 🙂

  Reply
 • Riktigt snygg sminkning! älskar när det går i guldskimmer 🙂

  Måste tillägga att jag är så glad att jag hittat din blogg.
  I somras fick jag en idé från ingenstans att: JA! make up artist kanske vore nått för mej, har alltid älskat smink och hur man kan förändra och skapa med det, även om jag inte använt mycket smink själv. Jag började kika på make up institutes utbildning och blev mer och mer sugen, … straxt efter det hittade jag din blogg och för varje inlägg blir jag mer och mer peppad, speciellt inläggen på hur tjusig du var på halloween 😛
  Min plan är att göra klart en utbildning jag håller på med och att till hösten dra till stockholm och bli master make up artist och hårstylist…
  kruxet är att jag är lite feg för nya saker, flytta till en ny stor stad med nya människor och ja, allt är nytt, så är riktigt rädd att jag kommer balla ur och inte våga. Men din blogg peppar mej, så ett STORT tack till dej!

  Har även en liten önskan, eller ett tips kanske… skulle vara kul med en kategori om MUS, med t.ex. nya produkter och erbjudanden som finns… vore kul att ha koll på sånt, vet att du skriver om det i din blogg men vore kul med en speciell kategori för det 🙂

  Sen vill jag bara tillägga att den nya headern är grymt vacker!

  / Mariah

  Reply
 • nyfiken på hur du får till en sån där otroligt fin sminkning tjejen : ) kan du inte lägga ut som så många andra gånger hur du kan få till det så där fint.. jag får ju glitter överallt när jag testat : ) help me girl !:)

  väldigt söt blomma du hade där me : ) får man fråga vart du köpt den ? kramkram

  Reply
 • hejhej (:
  jag funderar på att pierca min tunga.
  har läst en massa olika uppleverser. om att det kan ta 3 veckor för att svullnaden ska gå ner, och att man kan inte äta klokt på en månad o.s.v.
  Därför kom jag på den här brilljanta idén att fråga dig hur långt tid det tog för din piercing att läka och när eller om du kunde äta vanlig mat direkt?
  tack på förhand (:
  MVH felicia 😀

  Reply
 • Finns de några färgkombinationer som du tycker att man ABSOLUT INTE kan använde i en make-up?

  Reply
 • skit snyggt!
  Det var fint när du satt den svrta saken i håret också 🙂

  Reply
 • Jag har en fråga, vart kommer diademet ifrån? 🙂

  Och du är lika söt som vanligt! ;P

  Reply
 • Fint! Fastnade lite för din håraccesssoar…hehe

  Reply
 • Najs 🙂

  http://lllllouise.blogg.se

  Reply
 • Hur får man kajalen, den innanför fransarna alltså, att sitta?

  Reply
 • Ah, det är många som rekommenderar Ga.Ma CP1, så den borde vara värd vartenda öre! Sen hoppas jag att det kommer lite fler videos, dem är riiktigt uppskattade! Kliar i fingarna när man ser dig göra ursnygga sminkningar alltså.. =)

  Reply
 • Näe! Nu får du SLUTA va så j#%&la läcker!!
  My God va vacker du är =oD Och vilken sminkning sen WOW!

  Reply
 • Hei, jeg er en jente fra Norge som nettopp har begynt å lese bloggen din! Jeg falt helt for denne looken.

  Kunne du ha lagd en beskrivelse (eller video) om hvor du la de ulike øyenskyggene? Vil så gjerne få det nøyaktig til.

  Reply