Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:14 | November 5, 2009

Gårdagens make-up – Svart sotning!

Lite snabbt nu innan jobbet..

Igår var det svart sot som gällde!

Bild 5867 Bild 5865

29 kommentarer29 kommentarer om “Gårdagens make-up – Svart sotning!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fin din nya design är! Gillar bilden – supertjusig!

  Reply
 • snyggt!
  gillar din nya design också 🙂

  Reply
 • kjempefint, er så fint med svart øyenskygge! 🙂

  Reply
 • riktigt snyggt:)
  å gud så fin bild du har på dig i din header!

  love/Nicole

  Reply
 • Så fina ögon du fick. Själv har jag försökt mig på att sminka sotiga ögon ett flertal gånger, men tycker alltid att jag misslyckas och bara ser konstig ut…

  Reply
 • Du är verkligen superduktig och har en jättebra blogg!

  Dina sminkningar är grymt bra men jag undrar om du skulle kunna lägga upp en guide eller tipsa om någon/några bra produkter (gärna från MUS) för oss med sämre hy. Jag har själv en del acneärr och vill hitta en bra foundation som täcker bra fast som ger ett naturligt resultat. Har provat tusen olika (känns det som…) men blir aldrig nöjd. Skulle vara toppen om du ville göra något sånt!

  Tack för en toppenbra blogg!

  Reply
 • Assnyggt! Kan inte du göra ett video inlägg om hur man sminkar så där? 🙂

  Reply
 • skit snyggt! jag kan aldrig få det till att bli så fint !

  Reply
 • Så fint 😀

  Reply
 • Måste bara fråga om den röda färgen färgar av sej i det blonda när du duschar tex?

  Reply
 • Svartsotat är möjligen det mest simpla som finns, men det går ju verkligen alltid hem! Ruskigt snyggt som vanligt! Din nya header är grym dessutom, gav verkligen bloggen ett visuellt lyft.

  Reply
 • Måste bara skriva att du har en gudomlig blogg. Du är verkligen inspirerande 🙂 Tur att det finns bloggare som dig som har något vettigt och intressant att skriva. Man lär sig av dig och det uppskattar jag verkligen! Keep up the good work!

  Reply
 • hårfärgen va skit snygg o sminkningen me 😀

  Reply
 • Hej! Din blogg är underbar och jag funderar själv på att bli make-up artist.
  Hur gör du en så snygg svart-look med ögonskuggor?
  Kram

  Reply
 • Lägg upp en steg för steg beskrivning av en sotning så gör du mig evigt tacksam, jag är sämst på att sota.. förstår int evad jag gör fel!? Tacksam .. p.s. you rock 🙂

  Reply
 • jättefint!

  Reply
 • du är grymt duktig på det här med smink alltså! 😀

  har en fråga att fråga dig som kan! jag vill gärna också sota mina ögon, ungefär som du har det på bilden. Men när jag gör det ser jag antigen ut som jag fått en blåtira eller är gothare. Hur ska jag göra för att få det snyggt? =)

  Reply
 • Kan inte du göra en video på hur du gjorde det där? Det var så grymt snyggt, snälla! Kramkram

  Reply
 • weeei, vad snygg nya designen är!!!!

  Reply
 • hej linda 😀 jag har en fråga angånde sminkborstar & tvättning av dom… du har ju redan skrivit ett inlägg hur man sköter dom, men grejen är att jag har en borste som jag inte vet om det är syntet eller äkta >< jag tror det är syntet men jag är inte säker.. den är iaf köpt från MUS så du är ju den personen som kan det :] på kvittot står det covertable brush och jag använder den till conceler (stavas?) och det är en borste som man stoppar in i skaftet om du förstår vad jag menar :] skulle vara skit bra om du kunde svara så jag vet hur jag ska tvätta den, för har använt den ganska länge utan att göra det :$ ehe. för övrigt har du seriöst världens bästa sminkblogg & om jag har vägarna förbi dig någon gång så ska jag helt säkert komma in på MUS och sminka mig 😀 PUSS malin

  Reply
 • tack Malin =) det är en syntetpensel !

  Reply
 • jag älskar din blogg, du är super duktig!

  Reply
 • Hej!
  Jag älskar din blogg, du är så duktig!
  Skulle bli väldigt glad av fler videobloggar, gärna en där du gör sotade ögon.
  Ha det bra!
  Mvh Emelie

  Reply
 • Hej Linda! Blusen som du har på dig, verkar jättesöt ! Kan man få veta vart du har köpt den ?=)

  Reply
 • KayTee, blusen är från H&M =)

  Reply
 • Älskar svart skuggning 🙂

  Reply
 • Åh va snyggt! Det är exakt sådär jag vill ha.. Men jag är så dålig på att sminka. Kan du inte göra ett inlägg där du visar steg för steg hur man sminkar sig sådär tex? 🙂
  Tror det skulle uppskattas av många!

  Reply
 • Hej! Har precis hittat din blogg så har därför inte hunnit leta igenom dina inlägg. Har du någon sminkguide till hur man får till en perfekt svart sotning?
  Tacksam för svar! Hälsningar Malin

  Reply
 • Heej jag vill börja sminka mig svart men det blir för skarpa kanter kan inte du lägga upp en video på hur man jag den dära svarta sotningen

  Reply