Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:21 | November 6, 2009

Dagens frisyr!

Hej!

Tänkte visa er en bild på mitt hår idag!

Ni ser ju det framifrån i inlägget under, men ni har inte sett baksidan sedan jag färgade mig =)

Denna frisyren går bäst att göra när håret inte är helt nytvättat, för då vill det inte ligga på plats!

Det jag har gjort är att jag tuperat allt hår till ena sidan och satt i hårnålar i nacken för att frisyren ska sitta! Sen är det bara att spraya!

Bild 5930

Från sidan ser det ut såhär..

Bild 5931

Och för er som undrar =) mitt hår är kortare på ena sidan, det är därför jag nästan alltid har frisyrer där håret ligger över vänster axel.


22 kommentarer22 kommentarer om “Dagens frisyr!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefint!! Riktigt nice – Du har en förmåga att kombinera hår och make på ett jättefint sätt!! Ha en underbar helg!!

  Kram

  Reply
 • Du passar väldigt bra i att ha håret så 😛

  Reply
 • Så himla fint hår!

  Reply
 • Riktigt snyggt! As always! 🙂
  Kan du inte visa upp lite delar av Babydoll kollektionen? Vore skoj att se! Har så långt till närmsta makeupstore nowadays 😛

  Reply
 • Skit snyggt!

  Reply
 • Åh gud så snyggt det blev! Det mörka gav verkligen kontrast! 😉
  Jag har också kortare hår på ena sidan, och längre hår baktill, men vilken är din “kortare sida”?Llägger du över det långa håret till den korta sidan, eller tupperar du det korta håret baktill mot den långa sidan?
  Hursomhellst, din frisyr är sjukt snygg och passar din ansiktsform jättefint, jag diggart! 😉

  Reply
 • Hej! Jag har funderat på att köpa den där från make up store. Med grön för finnar, rosa för under ögonen och beige för att blanda ut om man är ljus i hyn. Min fråga är. Jag använder i princip bara ID bare minerals. Puder, rouge, cover allt! Kan den här produkten göra att jag får mer finnar? Alltså när jag täcker med den..

  Tacksam för svar!

  Reply
 • Hej, det ska nog inte vara några som helst problem =)

  Reply
 • Heeej! Jag undrar hur man sminkar så att ögonen ser större ut. Har du något tips? Puss 🙂

  Reply
 • Betyder det här att du alltid måste fixa håret för att (du ska tycka att) det ska se fint ut?

  Reply
 • Vad fin du är i håret!

  Vill tacka för en sjukt bra inspirationsblogg, är här och snurrar nästan varje dag nu, jättekul!
  Idag tog jag mig tom till Åhléns city och köpte en hel bas på MUS, bra va 😉
  Ta hand om dig och fortsätt som du gör
  //Linnea

  Reply
 • Vilken fin header du har! 🙂

  Reply
 • Kan du inte ha frågestund någon gång?
  Jag har så många frågor jag vill ha svar på 🙂
  Kram!

  Reply
 • hej!
  jag bor i england, men kommer hem till atvidaberg i december for en vecka. jag tankte kopa med mig lite grejor fran make up store, och darfor tankte jag att jag skulle boka en tid och fa lite sminktips, eftersom man da far valja produkter for 500 som man betalade? om det nu ar likadant som ett par ar sedan. jag gick in pa hemsidan, men man kan inte onlineboka i linkoping, och jag skulle jattegarna vilja bli sminkad av dig, sa darfor tankte jag om jag kunde boka en tid via dig? kram!

  Reply
 • Snyggt 😉
  Gillar den nya headern också 😀

  http://lllllouise.blogg.se

  Reply
 • härlig frisyr ! Vore kul och se hur ditt hår ser ut som när det bara är helt vanligt utsläppt

  Reply
 • Hej! Kan man göra denna frisyr även fast man har jämnlångt hår eller blir det bara fuckat?
  Gillar verkligen hur du gör med håret och hur du sminkar dig! 🙂 Lite rockigt och fint, hihi.

  Reply
 • tack för tipsen!

  Reply
 • ja måste fråga för jag är så extremt nyfiken!..
  hur ser ditt hår ut när du inte har fixat och satt produkter i det?
  ser det lika härligt ut lr hänger de bara och känns tunt då som t.ex. mitt gör. är tacksam ifall man får en massa enkla tips 🙂

  Tack för en bra blogg!

  Reply
 • snygg frisyr 🙂

  Reply
 • hur har du luggen när du sätter upp håret så? 🙂

  Reply
 • If you’re in the corner and have got no cash to move out from that, you would have to take the home loans. Just because it should help you for sure. I take short term loan every year and feel myself good just because of this.

  Reply