Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:37 | November 6, 2009

Dagens make-up – Dita

Här har ni dagens make! En lila sotning!

Jag har använt (Allt från MUS om inget annat anges)

HIghtechlighter Platina

M/S Dita och White

E/D Crystal

Håkansson the shadows Lilac

Eyepencil Darkest shadow

Cake-eyeliner black

Maybelline Define-a-lash waterproof

Strass Bubblegum

Bild 5913 Bild 5908

På kinderna har jag Blush Lust, och på läpparna Hightechlighter Neptune och potgloss Way

Bild 5922

16 kommentarer16 kommentarer om “Dagens make-up – Dita”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skit snyggt tycker jag!

  Reply
 • riktigt fint..skulle jga kunna tänka mig på en nyårsmiddag:)
  kram

  Reply
 • fint!

  Reply
 • Hej! =D Jag undrar vad du andvänder för att fästa pärlorna=)?

  Reply
 • Skit snyggt! Denna sminkningen gillar jag extra mycket!

  Reply
 • Vilken underbar lila. Påminner om violtablettaskarna!

  Reply
 • Vart har du lagt skuggan från Håkansson? Tyckte den såg så ljus och matt från swatchen, diva var ju en riktigt fin skugga, det är den du har i globlinjen och på locket? Älskar det små kristallerna, sånna måste jag absolut titta efter vid nästa besök i stan!

  Reply
 • Håkansson-skuggan ligger mellan den vita och den lila =)

  Reply
 • Skitsnyggt! kan du inte göra en videosnutt när du visar hur man gör denna sminkning? 🙂

  Reply
 • Vilken jättefin skugga! Vad kostar den?

  Reply
 • Du har så OTROLIGT vackra ögon!

  Reply
 • lila är snyggt 😀

  http://lllllouise.blogg.se

  Reply
 • Nej men för i helvete, jag måste ha Dita! Har saknat en skugga i den nyansen på Make Up Store.

  Reply
 • Hej hej!
  Riktigt snygg sminkning! Tänkte göra en variant på den imorgon men har inte de “rätta” färgerna. Tror du det går bra med Babydoll och Flamenco om man blandar/suddar ihop dom?

  Reply
 • hej linda, jag älskar din blogg, jag tyckte jag var duktig på att sminka mig förut, men efter att ha läst din blogg ett par månader så känns det som att jag är proffs på att sminka mig. Men grejen är den att utan smink så är min t-zon som en clown och med smink klagar min pojkvän att jag ser för sminkad ut. Jag VET att jag inte har varken för ljus eller mörk foundation, (jag har fått hjälp många gånger på MUS bla) och jag tycker det är jätteroligt att mixtra med ögonskugger osv. vad tycker din pojkvän om när du är “för sminkad” men du känner dig snyggare än aldrig förr?eller tycker han om mycket smink på så sätt (tex sotningar och sånt) . snälla svara

  Reply
 • Hej Linda! Har nyss börjat kolla på din smink blogg och jag tycker verkligen att den är helt otroligt bra! Så jag ville bara säga att jag tycker du borde ha på kameran vaje morgon när du sminkar dig för att dela med dig av din fantastiskt fina sminkning!! Tack för en jättebra sminkblogg!!!!

  Reply